Húsvét (archiv)

Húsvét a Tesco-ban: árubõség minõségi termékekbõl!

Õszintén: van-e valaki köztünk, aki ne kívánta volna valaha a pokolba a húsvétot az összes nagy ünneppel együtt?






Rohangálás, sorban állás, nagytakarítás, sütés-főzés, fáradt bájcsevegés a rokonsággal, kötelező örvendezés, hogy a pacsuliszagtól való szédelgést meg se említsük! Huh!


Álljunk csak meg egy pillanatra! Hiszen tavasz van és süt a nap! És nem éppen a kizárólag családi ünnepeken látott nénikénk süti a legfinomabb húsvéti kalácsot a világon? Füvet nyírni pedig a gyerekekkel is lehet!






Bosszankodás helyett segítsünk magunkon! Először is szerezzünk be mindent egy helyről, mi haszna százfelé szaladgálni egyszerre? Vegyük célba mondjuk a legközelebbi Tesco-t! Még időhöz sem vagyunk kötve, hiszen a legnagyobb Tesco áruházak éjjel-nappal várják a vásárlókat. Odarobogunk, behajigálunk mindent a kosárba, elintézzük az elintéznivalókat, és már mehetünk is! Na persze, abban ne reménykedjünk, hogy könnyű lesz ellenállni a hatalmas húsvéti kínálatnak… De legalább nem kell megbízható, udvarias, minőségi árut kínáló hentes, zöldséges, pék stb. után kajtatni, mert a Tesco ezt már megtette helyettünk is! A megspórolt időben pedig végre kipletykálhatjuk magunkat a barátnőkkel egy jó cappuccino mellett, de akár egy mozira is befizethetjük a családot, hiszen megint rengeteg akció vár minket, így – ha ügyesek vagyunk – sokkal több marad a zsebünkben.










Nézzünk szét bátran: a minőség nem mindig egyenlő a magasabb árral!




A jókedv pedig sokszor csak apró dolgokon múlik. És mindenki ismeri a Tesco szlogenjét: A legkisebb is számít… A képgalériában  akár máris szemügyre vehetjük az aktuális kínálat legszemrevalóbb darabjait.

Idén semmi hangulatunk kotyvasztani? Akkor ne tegyük! Eresszük szélnek az örökös lelkiismeret-furdalást! Pompás salátákat, hagyományos, házias ízű húsvéti sonkát, kaszinótojást és tortákat vehetünk a Tesco-ban is! Sőt: akár szép, festett piros tojást a locsolóknak! A nagyinak meg majd füllentünk valamit…










Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!


Képgaléria akciós temékekkel! »














Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top