nlc.hu
Meghitt percek

Yvonne Dederickék idei karácsonya

Yvonne Dedericknek nagyon strapás lesz a karácsonyi sütés-főzés: „Más-más diétán van mindenki”

Nincs megszokott karácsonyi menü az üzletasszonynál és a családjánál.

Vajon milyen az igazi karácsony hangulat Dederickéknél? Erről anya és az idei X-Faktorban versenyzett lánya, Yvonne és Catherine mesélt a Life TV Ébredj velünk! című műsorában.

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick és lánya, Cathrine (Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó)

„Kezdem a karácsonyfát díszíteni holnap, már kezdem a bevásárlást így ételekből, meg végiggondolni, mert mindenki mást akar enni. Más-más diétán van mindenki. Úgyhogy én már stresszelek azon, hogy minden meglegyen. Nálunk nincs semmi megszokott, minden évben változtatunk rajta. Néhány évig, a házasságom elején próbáltam az anyósom dolgait leimitálni, mint jó feleség, de aztán rájöttem, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy új recepteket kipróbáljunk” – árulta el az üzletasszony.

Elmondása szerint a gyerekei majd síelni mennek az apjukkal karácsony másnapján. „Én pedig majd elpakolok és elmosogatok utánuk, és a kutyákra fogok vigyázni” – tette hozzá nevetve Yvonne Dederick. „Szerintem a két ünnep között fogok csak egy kicsit lenyugodni” – vallotta be.

 

 

 

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top