Női napozó

A legmenőbb fesztiválszettek

Jövő héttől újra kezdetét veszi a fesztiválszezon Magyarország legnagyobb fesztiváljával, a Szigettel. Ha még nem tudod, hogy idén mit vegyél fel a koncertekre, megmutatjuk, miben fesztiváloznak a kedvenc Victoria's Secret-es angyalaink, hátha kedvet kapsz.

Alessandra Ambrosio
 
A modern hippistílus neonszínű kiegészítőkkel tökéletes választás egy fesztiválra, garantáltan ki fogsz lógni világító karkötőiddel a tömegből. Bátran halmozd magadra a szivárvány színeit, egy fesztiválon nincs olyan, hogy túl sok!
 

A legmenőbb fesztiválszettek

(Sort: bershka, felső: Mango, saru: Pull and Bear, karkötő: H&M, napszemüveg: Mango)

Rosie Huntington Whiteley

 
Rosie elegáns szettjét feldobják a csipkés, rojtos kiegészítők. A farmersort – fehér blúz klasszikus összeállítás, nem ronthatjuk el. Visszafogott stílusát dobjuk fel egy feltűnő, kék színű rojtos táskával.
 

A legmenőbb fesztiválszettek

(Felső: H&M, sort: Mango, táska: Zara, szemüveg: F&F, karkötő: H&M)

Miranda Kerr

 
Miranda vagány összeállításának legkihívóbb darabja a műbőr nadrág. Reméljük, nem fogunk megsülni benne! A kalap mindenesetre kötelező és praktikus darab, ha fesztiválozni készülünk, akár szalmakalapot, akár vászondarabot választunk.
 

A legmenőbb fesztiválszettek

(Felső: Mango, műbőr sort: H&M, kalap, karkötők, szemüveg: Mango)

Cara Delevingne
 
Mindenki kedvenc Carája, stílusához hűen igazán fiús szettben szeret fesztiválozni. Ennek az összeállításnak kötelező darabja a full cap sapka. Egy menő motorosdzseki pedig az hűvös éjszakákon lehet a legjobb barátunk.
 

A legmenőbb fesztiválszettek

(Felső, műbőr kabát: Mango, full cap: H&M, sort: Pepe Jeans, nyaklánc: Zara)

Karlie Kloss
 
Karlie bájosan hippis összeállítása igazi fesztiválszerkó. Kényelmes, praktikus, és jól néz ki. Mindenképpen vegyünk fel hozzá valamilyen tollas kiegészítőt, vagy tűzzük a hajunkba.
 

A legmenőbb fesztiválszettek

(Felső: H&M, sort, szemüveg: Mango, fülbevaló: Bershka, szandál: Zara)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top