Nyereményjátékok

Vielle – Hogy a nõ NÕ lehessen

Az egészséghez az egészséges és kielégítõ szexuális élet is hozzátartozik. Mégis sok olyan nõ van, akinek sosem sikerül ezt elérnie. A Vielle termékcsalád három tagja segít, hogy az élet e fontos területén is jól érezd magad!





A termékcsalád három elemet tartalmaz.

Az intim stimulátor
• segít az orgazmus elérésében azoknak is, akik ezt még sosem élhették át
• segít szexuális igényeink felismerésében
• segít közelebb hozni a párokat.

A természetes nedvesítő olaj sikeresen megküzd a hüvelyszárazság okozta kellemetlenségekkel.





A menopauza hormonszint mérő gyorsteszt
segít abban, hogy időben felfigyelj a változó kor első jeleire, és a vele járó tüneteket gyorsan kezelhesd.


Intim stimulátor – Fedezd fel saját szexuális igényeidet!

Egyes kutatások szerint a rendszeres orgazmus hiánya akár betegségek kialakulásához is vezethet a női szervezetben. Arról nem is beszélve, hogy a közösen átélt élmény a partnerkapcsolatnak is új, mélyebb színezetet adhat. Szerezz magadnak örömöt. A női orgazmus viszont tanulható és tanulandó dolog. A Vielle intim stimulátor, melynek felépítése tudományos eredményekre



épül, valóban segít a nőknek, hogy megtanuljanak élni saját nőiességükkel.

A Vielle egy elem nélkül működő, ujjra húzható stimulátor, mely akár egyedül, akár partnerrel is használható. A csomagolás három darab stimulátort tartalmaz, és ajándék útmutatót a szexuális élethez. Feltalálója, az angol Liz Paul, találmányával elnyerte a 2003. év Brit Női Feltalálók egészségügyi díját.






Természetes nedvesítő olaj – A felhőtlen élvezetért


Szinte minden nő tapasztalja élete során a hüvelyszárazság kellemetlen érzését. A hüvely kényes egyensúlyának felborulásához elég egy kisebb fertőzés vagy akár a menopauza. A kellő nedvesedés elmaradása akár fájdalmat is okozhat. Ezt akadályozza meg a Vielle természetes nedvesítő olaj, mely óvszerrel együtt is biztonságosan alkalmazható.

A lágy, szilikon alapú olaj nem hagy zsíros foltot, színtelen, szagtalan. Segítségével megszüntethetőek a kellemetlen panaszok, így a szexuális élet ismét felhőtlenül élvezhető!


Menopauza hormonszintmérő gyorsteszt – Hogy biztos lehess magadban

A változó kor kezdetét nem lehet mindenkinél azonos korhoz kötni. Ráadásul, ahogy neve is mutatja, nem is egy rövid folyamatról van szó, hanem egy egész korszakról minden nő életében. Van, akinek észrevétlenül lezajlik, van, akinél kezelésre szoruló komoly tüneteket okoz.

A Vielle menopauza hormonszintmérő gyorsteszt segít abban, hogy idejekorán meghatározd a változó kor kezdetét. A tüszőserkentő hormon otthoni meghatározásához csak három perc kell, a művelet 98 %-os pontossággal fájdalommentesen, és egyszerűen elvégezhető. A higiénikus teszt segítségével valóban felkészülhetsz a változó korra!





A Vielle család hamarosan tovább bővül. Új tagja a ma már népbetegségnek számító inkontinencia ellen veszi fel a harcot, és segít a hüvely izmainak megerősítésében. Ezzel pedig örömtelibbé teszi a szexuális életet. Hasznos lehet mindenkinek, aki már szült, aki a változó korhoz közeledik vagy aki egyszerűen csak még teljesebbé szeretné tenni szexuális életét.

A Vielle termékcsalád tagjait a Sunimex honlapján az e-shopban vásárolhatod meg.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top