Nyereményjátékok

Exluzív nászutas hétvége Opátiában

A mintegy másfél évszázados turisztikai múltra visszatekintõ Opatija a Kvarner-öböl minden bizonnyal leghíresebb és legexkluzívabb nyaralóhelye.

Pompás villái, elegáns szállodasora a legmagasabb igényeket is kielégítő idegenforgalmi kínálattal várja a látogatókat. Mindez csodálatos természeti környezettel, rendkívül kellemes mikroklímával, színvonalas és gazdag kulturális-szórakoztató programkínálattal párosul – ami minden opatijai vendégnek egyedien élménydús nyaralást garantál! 

Gyönyörű szálláshelyeink közül, most bemutatjuk a HOTEL GRAND 4 OPATIJSKA CVIJETA szállodát, amely közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, a belváros szívében.

HOTEL GRAND 4 OPATIJSKA CVIJETA 

(4 Opátiai Virág szálloda)

A szálloda csupán 20 méter távolságra van a tengertől, gyönyörű panorámával.
Szobái minden igényt kielégítően vannak felszerelve. Nemcsak fürdőszoba, de szobai széf, klíma, mini-bár, hajszárító, telefon, műholdvevős TV-készülék is tartozik a szoba berendezéséhez. Választhatóak dohányzó és nemdohányzó szobák, illetve az étteremben is gondolnak azokra, akik nem élnek e káros szenvedéllyel.

Akik aktívan szeretnek pihenni kipróbálhatják a nyitott és a fedett medencét, és mellé ajánljuk a szálloda fittness clubját.

A reggelik és vacsorák svédasztalosak, így a kínálatban megtalálható minden, ami szem szájnak ingere.

 

 

 

 

 

Íme még néhány a szolgáltatások közül:
parkolás biztosítva, étterem a szállodán belül,  bár a szállodán belül, pénzváltóhely, telefax-használati lehetőség, számítógép-használati lehetőség, széf a recepciónál, TV-készülék a közös helyiségekben, kozmetika, gyermekfelügyelet, rácsos kiságy – igény szerint, mosodai szolgáltatás.

Üzleti találkozók rendezésére alkalmas kisebb helyiségek, konferenciatermek, fogadások, koktélok rendezésére alkalmas szalonok, teraszok.

 
Emlékezetessé tesszük a nászutadat!


Honeymoon –
wellness csomag

Három éjszaka félpanzióval, reggeli a szobában, masszázsolaj készlet, masszázs kettesben, 1 Spa nap – jacuzzi, finn szauna szín- és kristályterápiával, római fürdő Kneipp terápiával, medence víz alatti masszázzsal.

Amitől több, mint egy nászút
A wellness- és a spa-életstílus a szervezet és az egyén egészének egyensúlyát hirdeti, ezért a wellness-kezelések akkor a leghatékonyabbak, ha egész- vagy többnapos pihenéssel egybekötve vesszük őket igénybe – a megerőltető munkanap utáni masszázs vagy szaunázás ugyanis csak részlegesen, fizikai szinten képes relaxálni a szervezetet.

• Finn szauna:
60°C és 100°C közötti hőmérsékletre hevített helyiség, lelki és testi relaxáció céljára.

• Kneip terápia: hidroterápia-típus, amely a hideg és a meleg víz váltakozásával éri el hatását. A meleg víz relaxációt vált ki és csökkenti a merevséget, míg a hideg víz hozzájárul a fájdalom csökkenéséhez. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

És akinek mindez nem elég

Kirándulási tippek Opátia körül:

1) Ucka – Az Ucska a félsziget legmagasabb hegysége, vonulatait lazán nőtt fenyvesek, valamint értékes gyógy- és más aromás növénylelőhelyek borítják. Tetejéről fenséges kilátás nyílik a félszigetre és az egész Kvarner-öbölre. Sajátos növénytársulásai és jellegzetes gyógyhatású mikroklímája révén az Ucska lábánál fekvő üdülőhelyek légzőszervi panaszokkal küszködők számára kimondottan ajánlott úticélok.

2) Lovran – gyönyörű villákkal

3) Crikvenica

Válaszd az adriatica.net szolgáltatásait!

Az adriatica.net Horvátország legnagyobb internetes touroperátora, weboldalunkon van jelenleg a legtöbb horvátországi szállásajánlat és egyéb turisztikai szolgálatatás, továbbá több desztináció és témacikk.

Az adriatica.net weboldala jelenleg 11 nyelven érhető el, melyből az egyik magyar nyelvű. 2005-ben több mint 5 millió weboldal-látogatónk volt összesen, ebből kb. 400.000 magyarországi. A cég zágrábi központú, jelenleg kb. 120 alkalmazottal.

Ügyfélszolgálata a hét minden napján reggel 8 és este 10 között áll a vendégek rendelkezésére, mind telefonon, mind email-ben az említett 11 nyelven.

www.adriatica.net

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top