Nyereményjátékok

Minden, ami a fodrászattal kapcsolatos

A vendégeknek és a szakmának egyaránt fontos információkat tartalmaz a www.fodraszat.com honlap, mely sokat segíthet a szakma népszerûsítésében és szolgáltatásaik elterjesztésében.




A bizonytalan vendégeknek a fodrászatok széles skáláját vonultatja fel, (Fodrászkereső) melyeket különböző szempontok szerint (felhasznált anyagok, szolgáltatás, elhelyezkedés) lehet rendezni.


Lehetőség van a saját tapasztalat, vélemény közlésére is egy-egy szalont illetően, (Szavazás, Fórum) segítve ezzel a még határozatlan honlap-látogató döntését.


Ugyanakkor a szakma számára is értékes, aktuális információkat kínál az oldal, legyen szó akár képzésről, vizsgákról, szakmai rendezvényekről, vagy akár kereskedőkről illetve cégek akciós ajánlatairól és termékismertetőiről.
Az álláskínáló rovat pedig mind a munkát keresőknek, mind pedig a munkát kínálóknak hasznos segítséget nyújt friss hirdetéseivel.







Az oldal megújult, ezáltal még színesebb és érdekesebb lett. Megtekinthetők neves fodrászok kollekciós frizurái és cégek trendjei, mely folyamatosan bővül. Különböző játékon értékes nyereményeket lehet nyerni, az átváltoztatjuk rovat pedig új dimenziókat nyit a megújulásra vágyóknak. Aki hajmodell szeretne lenni, jelentkezhet ingyenes adatbázisba, de aki csak elméleti tanácsokra kíváncsi a hajápolást illetően az sem csalódhat, mert a hónap témája, mindig tartogat valami újat.








Reméljük felkeltettük érdeklődésedet!


Részletes információkért klikkelj ide! »




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top