Nyereményjátékok

Mit egyen a baba?

A megfelelő életminőségünket, közérzetünket, fizikai hogylétünket, vagy akár általános egészségünket is befolyásolhatja hogy miként étkezünk. Az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőségünk van, hogy odafigyeljünk ételeink minőségére. Sőt, a megfelelő táplálkozási szokásokat már kora gyerekkorban megalapozhatjuk. Fontos tehát, hogy a hozzátáplálás megkezdésétől figyeljünk oda: mikor, mit, hogyan kap a baba.

A Nestlé, mint a fejlődéskövető babatáplálás szakértője, nagy hangsúlyt fektet a megfelelő táplálkozási szokások kialakítására már a kezdetektől. Naponta hányszor egyen a baba? Mikor kezdjük el a hozzátáplálást? Mivel kezdődjön az első ételek bevezetése? Miért fontosak az apró darabos ételek 8 hónapos kortól?

A Nestlé termékpalettája a babák számára fontos élelmiszereket szinte teljesen lefedi a szoptatás utáni időszakban: kezdve az AKTÍV hármas összetevőket tartalmazó BEBA Aktív tápszerekkel, az üveges Nestlé bébiételeken keresztül, a hat hónapos kortól adható tejpépeken, gyümölcsös és tejes babadesszerteken át, egészen a Bifidusz tartalmú Junior gyerekitalokig, minden korosztálynak speciális összetétellel, állaggal.

Mit egyen a baba?Látogass el a Nestlé megújult honlapjára! Itt még részletesebb információkat találhatsz a termékeinkről, esetleg kérdezd védőnő-dietetikusunkat táplálással kapcsolatos kérdésekben, vagy olvass a legfrissebb szakértői vélemények közül. Várjuk folyamatosan frissülő cikkeinkkel, és a legújabb hírekkel a Nestlé babaételeinek világából!

Tudtad például, hogy a BEBA Aktív termékek bifiduszt is tartalmaznak a speciális aktív hármas összetevők között? Találkoztál már a BIO összetevőkkel a Nestlé bébiételekben? Hallottál már arról, hogy miért nem javasolt 1 éves korig feltétlenül, de akár 2-3 éves korig tehéntejet adni a babáknak?

Ha kíváncsi vagy további részletekre, ne habozz, keresd fel honlapunkat, és térj vissza később is a havonta frissülő tartalmakért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top