Nyereményjátékok

Így maradj egészséges ősszel is!

A hideg beálltával ismét támadnak a vírusok, mely sokak számára egyet jelent a lázzal, torokfájással, orrdugulással. A következő praktikákkal hatékonyan készíthetjük fel immunrendszerünket az őszi-téli szezonra.
Így maradj egészséges ősszel is!

Gyógyteák

A természet patikájából kedvünkre válogathatunk a különböző gyógynövényekből, amelyeket legegyszerűbben gyógyteaként készíthetünk és fogyaszthatunk el. Borsmenta, cickafark, hársfavirág, bodza, csipkebogyó, diófa, édesgyökér, édeskömény, fagyöngy, fehérakác…stb. a nátha, köhögés, láz tüneteit is orvosolhatod ezekkel a szuper immunerősítő teákkal.
Erősítsd meg immunrendszeredet gyógyteákkal.

Vitaminok

A különböző vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek a szervezet normál működéséhez, melyeket legtermészetesebben friss zöldségek, gyümölcsök formájában juttathatunk be szervezetünkbe. A téli hónapokban azonban kevesebb lehetőségünk van erre, ilyenkor tabletta vagy kapszula formájában is feltöltheted vitaminkészletedet.
Immunerősítés vitaminokkal.

Így maradj egészséges ősszel is!

Cseppek és illóolajok

Ha nyitott vagy a szelídebb gyógymódokra, és tabletták helyett inkább természetesebb megoldást keresel, érdemes illóolajokkal, gyógynövény cseppekkel felkészítened szervezetedet a hideg őszi-téli hónapokra. A cseppek és illóolajok egyaránt alkalmazhatók cseppfertőzéssel terjedő betegségek megelőzésére, valamint a megfázással járó panaszok enyhítésére. Készíts egy finom nátha elleni teakeveréket immunerősítő cseppekkel vagy vegyél egy forró fürdőt gyógyító illóolajokkal. Cseppek és illóolajok.

Egyél superfood-ot!

Goji bogyó, propolisz, maca …stb. néhány azon szupertáplálékok közül, melyek fogyasztása különösen egészséges, mert jóval gazdagabbak vitaminokban és ásványi anyagokban, mint egyéb hagyományos élelmiszerek.

Így maradj egészséges ősszel is!

Mégis mit válasszak?

Keresd a HerbaHáz áruházait Budapesten, Győrben, Pécsett és Szegeden, ahol szaktanácsadó segít számodra megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!
Ha online szeretnéd megrendelni kedvenc immunerősítőidet látogass el a HerbaHáz weboldalára, ahol több mint 17.000 termék közül kedvedre válogathatsz! Ráadásul november 10-ig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz a “10SZAZALEK” kuponkóddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top