Nyereményjátékok

Kedves leendő és jövendőbeli szőkék! (x)

Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk 4 új hűvös és természetes szőke árnyalatunkat- a Schwarzkopf hajfestési professzionalitásával kifejlesztve.

Kedves leendő és jövendőbeli szőkék! (x)
Fedezd fel az európai piacvezető hajfesték márkája, a Palette legragyogóbb szőke árnyalatait melyekkel hajadat egészséges kinézetűvé varázsolhatod!

Hűvös árnyalatok az új Blonde Care Plex technológiával, ami intenzív ápolást biztosít, így nyújtva hosszan tartó szőke színeredményt sárga hatás elleni védelemmel.

A termékekben található keratin és nutriolaj segítik a hajszálak belső szerkezetének védelmét a kevésbé töredezett és elbűvölően puha hajért. A formula személyre szabott hideg tónusú pigmentjei a hajszálak mélyére hatolnak és lezárják azt a hosszan tartó, intenzív színeredményért.*

A márka most 4 új szőke árnyalattal (hűvös ezüstszőke, ezüstös hamvasszőke, nagyon világos szőke, természetes világosszőke) bővíti választékát, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes szőke hajszínt.

További információt a márkáról a weboldalon olvashatsz.

A tökéletes szőke árnyalatod, mely ápol is!

A Palette csapata

*csak a világosítók esetében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top