Öltözködjünk

Kombinálható ruhatár helyett szetteket!

Bloggerünk a kombinálható ruhatár helyett a szettekre esküszik. Azt is megosztotta velünk, milyen szabályok alapján állítja össze őket.

1. Ha veszek pl. egy új pólót, akkor már tudom, hogy mivel fogom hordani, melyik nadrágomhoz vagy szoknyámhoz fog illeni. Igyekszem kihagyni azokat a ruhadarabokat, amelyek nem illenek a már otthon lévőkhöz.

2. Ha megvan az ideális alsó-felső kombináció, akkor még választok hozzá kiegészítőket is: a megfelelő cipőt, táskát, sálat, nyakláncot, fülbevalót.

3. Viselem és tesztelem: ha jól működik együtt a kitalált kombináció, akkor legközelebb is így viselem. Ha nem kényelmes, nem csinos, nem jó, akkor újratervezek.

4. Természetesen egy farmernadrágot nemcsak egy felsővel viselek, hanem szinte mindegyikhez fel tudom venni. De nem így például a kedvenc ocelotmintás bulizós pólómat.

5. Nemcsak a ruhadarabból alakítok ki kombinációkat, hanem azokat alkalmakhoz is hozzáillesztem. Vannak játszóterezős, vannak vasárnapi ebédelős, vannak kifejezetten csiniskedve megjelenős szettjeim.

Kombinálható ruhatár helyett szetteket!
 

És, hogy miért jó mindez? Mik az ellenérvei a kombinálható ruhatárral szemben? Tudd meg a Zenzero Divat blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top