Öltözködjünk

Öltözz minden nap máshogy!

Te is hajlamos vagy minden nap hasonló cuccokat felvenni? Tele van a szekrényed, de te mindig csak a kedvenceidet hordod? Bloggerünk pont ezek miatt kezdett 30 napos kihívásba, túl van az 1. héten.

Hú, azért azt nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz teljesíteni a saját magam elé támasztott elvárásokat.  Hiszen ott van az a rengeteg ruha, igazán nem gond minden nap egy másikat előhúzni. De igen!

A megszokás hatalmas úr: farmert akarok hordani farmerrel. És tornacipővel. Minden reggel komolyan meg kellett küzdenem magammal, hogy ne farmernadrágot vegyek fel. Mondjuk a farmerdzseki így is igencsak szerves része maradt az öltözékeknek.

Két dolog hátráltat: elég rossz, hideg, esős idő van. Ezért sajnos nem tudok egy szál pulcsiban mászkálni, akármilyen jól is nézne ki. Mivel a téli cuccokat már jó mélyre elraktam és kényszerítem magam, hogy színes, nyárias hangulatú ruhákat vegyek elő, kicsit cidriztem reggelente, illetve farmerdzsekiztem.

A másik, hogy nagyon sokszor megyek biciklivel. Ami nálam kizárja a szoknyát, csak nadrágban tudom csinálni.

Lássuk ezek után, hogy boldogultam.

1. nap: koncertre menős, csinizős, tűsarkúzós

Öltözz minden nap máshogy!Jó kezdet. Ugyanis este koncertre mentünk a Zeneakadémiára. Így full csinibe vághattam magam. Mondjuk a tűsarkú kitörte a sarkam, így a szünetben ragtapaszt kunyeráltunk a biztonsági személyzettől.

Mi volt rajtam:

Lila ujjatlan garbó – a férj ajándéka (Boss)

Szürke gomb nélküli zakó – idei beszerzés (Promod)

Fekete szövetnadrág

Fekete tűsarkú

Fekete nagy fülbevaló

 

Mi volt a többi napon? Nézd meg a Zenzero Divat blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top