Öltözködjünk

Lopás volt Katalin hercegné menyasszonyi ruhája?

Így, öt évvel Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője után előkerült egy divattervező, aki azt állítja: tőle lopták a hercegné menyasszonyi ruhájának terveit.

Egy hertfordshire-i esküvőiruha-tervező, Christine Kendall azzal vádolja Sarah Burtont, az Alexander McQueen divatház kreatív igazgatóját, hogy az ő ötleteit ellopva tervezte meg Katalin hercegné menyasszonyi ruháját. Ezt pedig olyan komolyan gondolja, hogy be is perelte a divatházat szellemi tulajdonhoz fűződő jog megsértése miatt.

Kendall állítása szerint a hercegi pár esküvője előtt öt hónappal elküldte egy 50-es évek stílusát idéző menyasszonyi ruha vázlatait Kate Middletonnak, és kapott is egy köszönetnyilvánító levelet Vilmos és Harry herceg irodájától. A ruhát, mint az tudható, nem tőle rendelték meg, ám szerinte Sarah Burton az ő vázlatait használta Katalin menyasszonyi ruhájának megalkotásakor.

Lopott volt Katalin hercegné menyaszonyi ruhája?

A divattervező jogi képviselője leszögezte: nem Katalin hercegné vagy a királyi udvar ellen irányul a vádjuk, kizárólag Sarah Burton és a McQueen divatház ellen.

“Sarah Burton sosem látta Kendall kisasszony dizájnjait és szkeccseit, sőt nem is ismerte őt azelőtt, hogy az esküvő után mintegy 13 hónappal kapcsolatba lépett velünk. Nem tudjuk, hogy Kendall kisasszony miért vetette fel újra a témát, de ebben az esetben nincsen ha, de vagy talán: az állítása nevetséges” – reagált az ügyre az Alexander McQueen divatház.

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top