Otthon

Újra menő a kitűző

A 80-as évek kiegészítős mütyürmániája visszatért. Gallérra, táskára tűzhető vidám jelvények, harsány színekben, mókás mintákkal pompázó mágnesek, tükrök - szettben vagy szólóban, de mindenképp karakteresen.
Dotty

Mesés lelőhelyek lakás-csinosításhoz »

Olcsó, vidám, színes és mókás ajándéktárgyak lehetnek az év Valentin napi kedvencei. A Dotty márkanév már egyre ismerősebben cseng, és a kedves kis tárgyak igazán megnyerőek. A rajzfilmek világára emlékeztető kollekció bájos zsebtükrökből, kitűzőkből és hűtőmágnesekből áll, melyek egytől egyig egyedi tervezésűek.

Kitalálójukat, Tóth Lindát már régóta foglalkoztatta egy ilyesféle kollekció elkészítése, ezért 2008-ban megalapította saját vállalkozását, melynek keretében párjával közösen találják ki, és valósítják meg az újabbnál újabb ötleteket.

Zsebtükör - Az egyik oldalon szív, a másikon látod magad! (990 Ft)
Zsebtükör – Az egyik oldalon szív,
a másikon látod magad! (990 Ft)
Hello-kitűző szett - Itt minden lufinak van személyisége! (1100 Ft)
Hello-kitűző szett – Itt minden lufinak
van személyisége! (1100 Ft)

A különböző anyagból készült tárgyak mellett méretük, színük és vidám felirataik miatt nem lehet elmenni. A hűtőmágneseken és kitűzőkön szereplő mesehősökből Hófehérkétől egészen a kiskutyákig széles a skála, és a meglévő formákon és állatkákon kívül, kérésre bármit megvalósítanak. A meseszerű kis ajándéktárgyak mellett hamarosan táskákkal, egyedi design ékszerekkel, kiegészítőkkel szeretnék bővíteni a repertoárt, természetesen a vizuális hangulat megőrzése mellett. 

 Cats - mágnes szett Akinek van macskája, érti... keresd kitűzőben és zsebtükörben is! (990 Ft)
Cats – mágnes szett  – Akinek van macskája, érti…
Keresd kitűzőben és zsebtükörben is! (990 Ft)

Matryoshka-táska kitűző szett (1290 Ft)
Matryoshka-táska kitűző szett (1290 Ft)
Shopping-kitűző szett (1290 Ft)
Shopping-kitűző szett (1290 Ft)

A Dotty honlapján minden termék megtekinthető és megvásárolható a webshopon keresztül.
Mivel nagy hangsúlyt fektetnek a környezetbarát és újrahasznosított anyagok, festékek, fóliák, papírok használatára, ezért a csomagolások alapanyaga is környezetbarát papír.

Szívesen látnád viszont kedvencedet egy kitűzőn?

Érdemes figyelemmel kísérned a honlapot, a Dotty ugyanis hamarosan pályázatot hirdet egy új kollekció megalkotására. Akár a te ötleted is lehet nyerő, ami gyártás után boltokba is kerülhet!

Ezeken a helyeken is megvásárolhatod a Dotty termékeit »
www.dotty.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top