Otthon

Kastélyt vett magának Rihanna

Betonfalakkal körülvett, rideg luxushodály az énekesnő új otthona, ahová a lesifotósok csak a levegőből kukkanthatnak be.

A 24 éves Rihanna Los Angeles egyik elegáns kerületében vásárolt magának luxusingatlant. Az új építésű, 1021 négyzetméteres kastély 3065 négyzetméteres telken fekszik, melyet hatalmas fák vesznek körbe, így lesifotósok legfeljebb a levegőből kukucskálhatnak be a sztárhoz.

Kattints a képre a galériához!
Kattints a képre a galériához!

Az épületben többek között hét hálószoba, kilenc fürdőszoba, a legkorszerűbb berendezésekkel felszerelt konyha, extra tágas étkező, valamint médiaszoba és játékszoba is található. A szabadban egy hatalmas úszómedence, jacuzzi, teraszok, nyárikonyha és bárpult áll az énekesnő rendelkezésére.

Kastélyt vett magának Rihanna

A házért a sztár 12 millió dollárt, azaz nagyjából 2,6 milliárd forintot fizetett. Idén egyébként ez volt a második ingatlanvásárlása, ugyanis pár hónappal ezelőtt Barbadoson vett egy házat az édesanyjának.  

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

A Windows Phone-verzió néhány napon belül szintén elérhető lesz itt!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top