Otthon

Szánj időt magadra és a Kinder Bueno megtölti tartalommal!

Mindannyiunk számára fontos, hogy a napi teendőink, feladataink mellett legyenek olyan pillanataink, amikor csak azzal foglalkozunk, ami örömet okoz és fontos a számunkra.
Szánj időt magadra és a Kinder Bueno megtölti tartalommal!

Ahhoz, hogy meg tudjunk felelni a mindennapok kihívásainak, egyszerűen szükségünk van a feltöltődésre, legyen az sport, egy élményekben gazdag wellness-hétvége, romantikus vacsora kettesben, vagy egy különleges divatbemutató megtekintése. Biztosan Te is elgondolkodtál már azon, hogy mivel töltenéd legszívesebben az időt, amelyet magadra szánsz.

Engedd, hogy a Kinder Bueno új nyereményjátéka egy kis álmodozásra csábítson, játssz velünk, és állítsd össze vágyaid nyereménycsomagját 1 millió forint értékben az énidőm.hu oldalon! A weboldalon különböző kategóriákba sorolva találod a kiválasztható ajándékcsomagokat: Harmónia, Kultúra, Szépségápolás és Otthon, melyekből tetszésed szerint válogathatsz. A kiválasztott ajándékokat tedd a kosaradba és a heti sorsolás után megtudhatod, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes.

Szánj időt magadra és a Kinder Bueno megtölti tartalommal!

A heti 1 db 1 millió forintos nyereménycsomag mellett hetente 5 db divatos DKNY karóra egyike is a tiéd lehet, és ha egy álomutazásra is vágysz, játssz a fődíjért, egy kétszemélyes földközi-tengeri luxus hajóútért!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni az énidőm.hu weboldalon, feltölteni az akciós csomagolásban szereplő kódokat, majd a feltöltött kódokat beváltani a kívánt nyereménykuponokra: az 1 millió forintos nyereménycsomagra, a DKNY karórákra vagy a fődíjra.

Szánj időt magadra és a Kinder Bueno megtölti tartalommal!

Fontos, hogy a termékcsomagolásokat mindenképpen őrizd meg 2015. január 31-ig, mert nyereményedet csak ennek ellenében tudod átvenni!

A játék időtartama: 2014. augusztus 28 – október 24.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top