Otthon

Számlák helyett új cipő? Szigetelj!

Szebbnél szebb ruhadarabokba és kiegészítőkbe szerelmesedsz bele, és amikor már indulnál felpróbálni egyet, akkor megszólal a lelkiismereted a boltban, hogy még a havi számlákat is be kell fizetned? Itt a megoldás arra, hogy ne kelljen lemondanod a kiszemelt darabokról a számláid miatt!
Számlák helyett új cipő? Szigetelj!


Szigetelj: megéri!

Egy megfelelő hőszigetelő rendszerrel jelentősen csökkenthetsz a fűtésszámládon, és voila, már meg is van a csodás táska ára. Minőségi hőszigeteléssel havonta akár több tízezres rezsiköltség-csökkenést is elérhetsz. Ez egy olyan egyszeri, hosszú távú befektetés, ami akár 3-4 év alatt is megtérülhet, ráadásul a rezsicsökkenés kedvező hatásait akár 25-30 évig is élvezheted. A megtérülés akár a felére is csökkenhet az Otthon Melege Pályázat segítségével. Nemcsak pénzt spórol neked, de a hétköznapokat is kényelmessé teszi: a jó szigetelés télen bent tartja a meleget, nyáron pedig eléri, hogy a házad ne csak a klímától legyen elviselhető a forró napokon.

Számlák helyett új cipő? Szigetelj!

Mitől lesz jó egy hőszigetelés?
Ami vékony, az nem hatékony. Így van ez a szigetelésnél is: minél vastagabb, annál jobb. A vastagabb szigetelésnek köszönhetően kevesebb energia szökik el a falakon keresztül. De mennyi is az annyi? Itt meg tudod nézni, milyen vastagnak kell lennie szigetelésednek. 

A vastagság mellett a szín is egy fontos tényező a szigetelés során. Gondoltad volna, hogy a szürke színű szigetelőanyag jelentősen hatékonyabb, mint világos társai? Tudj meg róla többet!

Számlák helyett új cipő? Szigetelj!

Mint minden terméknél, a minőség itt is számít! Az iparág piacvezetője, az Austrotherm azoknak is bizonyítani akar, akik csak a saját szemüknek hisznek. Saját weboldalukon közzéteszik – Magyarországon egyedülállóan – a terméktesztek során készülő minőségellenőrzési jegyzőkönyveket. Így maximálisan biztosítva a vásárlókat arról, hogy kiváló minőségű terméket kapnak.

Az Austrotherm GRAFIT® REFLEX szigetelővel most még többet spórolhatsz. Legyen még több a megtakarításod az őszi akciónak köszönhetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top