Otthon

Apák napja 2016: készíts kupát ajándékba a világ legjobb apukájának!

Június utolsó vasárnapja apák napja, úgyhogy ideje, hogy készíts valami szuper ajándékot az apukádnak! Nem tudod, hogy mi legyen az? Mutatunk egy szuper ötletet, aminek biztosan örülni fog!

Bár nálunk kevésbé elterjed, mint az anyák napja, de van apák napja is. Ilyenkor értelemszerűen az apákat ünnepeljük. Ajándék terén egy kicsit nehezebb dolgunk van, mert az apukánknak mégsem adhatunk virágot. Viszont, ha magunk készítünk neki valami szuper ajándékot, annak biztosan örül. Általában a férfiak, így az apák is, szeretnek versenyezni és nagyra értékelik a díjakat. Így valószínű, hogy a te apukád is nagy örömmel fogadna egy saját készítésű kupát A világ legjobb apukája felirattal. Gondolj csak bele, mekkora elismerés, ha kap tőled egy ilyet.

A különleges apák napi kupát egyszerűen elkészítheted. Nem kell hozzá más csak két (kifelé szélesedő) műanyagpohár, egy papírdoboz (például egy bonbonos doboz) és ragasztószalag. Ezekből összeállíthatod a kupát, hogy feldobd egy kicsit szükséged lesz még arany színű festékre, és egy kartonlapra is, amire a felirat kerül. Ha szeretnéd, készíthetsz hozzá fogót is. Ha pedig édesszájú az apukád, telerakhatod a kedvenc édességével. Nézd meg a videón, hogyan készül a kupa:

Ha ez az ajándékötlet nem nyerte el a tetszésedet, a videón megnézheted azt is, hogyan készíthetsz autós, sörnyitós kulcstartót apukádnak. Szuper stílusos, ha olyan színű, típusú autó virít a kulcstartóján, amilyet vezet. Ha üdvözlőlapot is készítenél, ahhoz is találsz tippet a kisfilm végén.

Még több apák napja az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top