Otthon

Honnan tudhatod, hogy megtaláltad álmaid otthonát?

Épp álmaid lakását keresed? Ha a következő esélyesnél az alábbi jeleket tapasztalod, megtaláltad a befutót!

 A lakáskeresés hihetetlenül izgalmas folyamat, de készülj fel, hogy olyan, mint egy hullámvasúton utazni: nagy reményeket fatális csalódások követnek. Még ha alig várod is, hogy vége legyen, akkor se mondj igent olyan lakásra, amiben nem vagy biztos, de az ellenkező oldalra se ess át: ha érzed, hogy ez az a lakás, csapj le rá, mielőtt megbánnád, hogy elszalasztod. 

Honnan tudhatod, hogy megtaláltad álmaid otthonát?

Hallgass a megérzéseidre

Ha az ösztöneid már az utcasarkon befordulva azt súgják, ez lesz az, ne hagyd őket figyelmen kívül. Ha pedig a lépcsőházban, sőt a lakásban is marad ez az érzés, a lakás esetleges hibái ellenére is komolyan vedd fontolóra a megvételét.

Megfelel az elvárásoknak?

Szakértők szerint az egész lakáskeresési procedúrát kezdjük az igényeink megfogalmazásától. Két szoba kell? Erkély? Közel legyen az iskola/munkahely? Ha úgy érezzük, megvan az álomlakás, csak pipálgatnunk kell, valamint megnézni, mennyi kompromisszumot kell kötnünk.

A felújítás nem való mindenkinek

 Kisebb munkálatokat a legtöbben elbírunk, de a teljes lakásfelújítás kötélidegeket és némi hozzáértést is kíván. Ne ugorj bele a vásárlásba, ha nem vagy biztos benne, működőképes lesz-e a felújítás.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top