Otthon

Nem csak festményekkel lehet dekorálni a falat

Van élet a festményeken túl is.

Az egy dolog, hogy kedvenc festményeiddel és posztereiddel díszíted a falat, de számos szuper ötlet áll rendelkezésedre, ha ennél egy kicsit extrább dekorációt szeretnél felaggatni. Mutatjuk!

Kötött textilek

Különösen jó választás a falra helyezésük, mivel gyakran túlságosan érzékenyek ahhoz, hogy az eredetileg tervezett célra használjuk őket. Így nem mennek kárba, hanem dísz lesz belőlük.

Kosarak

Lógass fel több kézzel készített kosarat a falra, és helyezz el bennük növényeket. Nagyon mutatósak!

Forrás: Pinterest.com

Növények

Szuper egyedi falra lógatható kampókat lehet ma már mindenhol kapni, így a kisebb növényeknek mindenképpen a falon a helyük!

Forrás: Tumblr.com

Kerámiák

Sokunk szüleinek, nagyszüleinek otthonában még megtalálni a falra lógatott, kézi festésű, népi motívummal díszített tányérokat. Bár a stílus változott, de a tányérok falra helyezése még mindig dívik. Vegyél egy-két különleges tányért, amiből úgysem mernél enni, és aggasd fel a falra, hogy mindennap gyönyörködhess bennük.

Forrás: Pinterest.com

Apróbb polcok és dísztárgyak

Egy régi, analóg fényképezőgép vagy pápaszem, egy-egy műtárgy mindig mutatós a falon, illetve a polcokon. Vegyél könnyű, egydarabos polcokat, melyeket biztosan elbír mindegyik fal, szereld fel őket, és dekoráld apró dísztárgyakkal vagy számodra fontos darabokkal.

Vintage tükrök

Ha kicsi a lakásod vagy valamelyik szoba, oda amúgy is praktikus tükröket állítani, hogy optikailag nagyobbítsák a teret. Csodás tükröket lehet találni bolhapiacon vagy egy-egy vintage bútorokat áruló boltban.

Rendszámtáblák

Ha a pasid erre gerjed. Bár mi inkább az utcanévtáblákat támogatjuk.

Home Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top