Otthon

Ilyen ház illik hozzád a csillagjegyed szerint

Annyit elárulunk, hogy a Kos az egyik legmodernebb.

Bouvet mutatja meg nektek a Deluxe blogon, hogy horoszkópod alapján, milyen otthonban kellene laknod.

KOS

Legyen modern, legyen praktikus, legyen igazán kihívó az az otthon, hogy megmutassa, lakója modern, mai, céltudatos és sikeres ember.

BIKA

Legyen természetközeli, legyen otthonos, legyen benne sok-sok szeretet, meghittség, ahol elsődleges szempont, hogy egy Bika nagyon jól érezze magát, és öröm legyen számára hazatérni. Lehetőleg legyen sok munka is a ház körül, hogy kellőképp szépítgethesse az otthonát, és mindig legyen valami, amin elpiszmoghat szabadidejében.

IKREK

Fiatalos, vidám társasházi lakás dukál az Ikreknek, akiknek lételeme a társasági élet, akik imádják az életük minden pillanatát, és nagyon szeretnek tartozni valahová. Olyan szomszédokkal, akikhez át lehet ugrani este egy teraszos borozgatásra, vagy akikkel vasárnaponként sütit cserélhetnek.

RÁK

Családias, lehetőleg több generációs otthon illik egy Rák-szülöttnek, ahol össze tudja fogni a családját és ahol csak úgy lüktet az élet. Egy óriási nappalival, ahol összegyűl a család és nagyokat beszélget, egy szuper konyhával és étkezővel, ahol meg lehet ejteni a nagy, közös, családi étkezéseket, ünnepeket. Nem is kell, hogy legyen apropója az ünneplésnek, egy Rák számára minden nap ünnepnap, amit a családja körében tölt.

OROSZLÁN

Legyen övé az a ház, az a kert, az a kilátás, az a kényelem, aminek mindenki csodájára jár. Amellyel igenis lehet büszkélkedni, mert az Oroszlánok számára nagyon fontos ez a fajta visszacsatolás. Ez csoda szép otthon számukra szerelem, első látásra.

A többi csillagjegy, és a hozzájuk passzoló otthonok a Deluxe blogon érhetők el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top