nlc.hu
Otthon

Kézigránátnak nézték a szexjátékot

Kézigránát miatt riasztották a bajor bombaszakértőket, kiderült, hogy szexjáték

Egy bajor erdőben találták a gyanús eszközt. Eszköznek eszköz is volt, csak nem olyan.
Bajor erdő

Egy bajorországi erdő kellős közepére riasztották a német katasztrófa-elhárítókat, miután egy futó kézigránátra, vagyis egy annak látszó tárgyra lett figyelmes hétfőn – írja az AP. Mindez Passau mellett, az osztrák és cseh határhoz közel történt. Errefelé gyakoriak a második világháborús leletek – akár működőképes robbanószerek -, nem csoda tehát, ha a kocogónak ez volt az első gondolata.

Egyébként nem tévedett nagyot: a kiérkező bombaszakértők megállapították, hogy valóban kézigránát alakja van a tárgynak, csakhogy robbanószerkezet helyett vicces vibrátorról van szó. A gyanút megerősítette, hogy az eszközt síkosító és óvszerek közt találták meg, alighanem valaki elejthette a csomagját. 

“Internetes kereséssel igazoltuk az elméletet” – közölte a rendőrség. “Mint kiderült, tényleg léteznek kézigránát alakú szexjátékok” – tette hozzá faarccal a humoráról és lazaságáról ismert német hatóság.

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top