nlc.hu
Otthon

Apa motivációs üzenetei

„Légy kedves másokkal!” – Motivációs üzeneteket rejt kamaszlánya uzsonnás dobozába az apa

Az apa eddig 690 inspiráló üzenet írt lányának.

„Légy kedves másokkal. Nem mindenki fog hasonlítani rád. Tanuld meg észrevenni az egyedülálló és különleges dolgokat más emberekben. Megvan a képességed, hogy megváltoztasd valaki életét” – ilyen és ehhez hasonló inspirációs üzeneteket rejt egy apa lánya uzsonnás dobozába.

„Légy kedves másokkal” – Motivációs üzeneteket rejt kamaszlánya uzsonnás dobozába az apa

„Légy kedves másokkal” – Motivációs üzeneteket rejt kamaszlánya uzsonnás dobozába az apa. Illusztráció: Unsplash

Chris Yandle 2017 óta rejtegeti üzeneteit lánya uzsonnás dobozába, a módszer pedig nagyon hatásos. A férfi szerint szokása sokkal célravezetőbb, mintha lánya motivációs könyveket bújna. Mivel az apa atlétikai pályafutása miatt sokat volt távol családjától, majd elveszítette munkáját, ezért lánya 5 év alatt 4 iskolát járt meg,  és egyre szorongóbbá vált. „Magamat hibáztattam, szörnyen éreztem magam, ekkor kezdtem üzeneteket írni” – mondja Chris, aki így akarta tudatni, hogy jelen van lánya életében. A csoda megtörtént: Addison egyre magabiztosabbá vált, ahogy a hetedik osztályba lépett.

A lány úgy érzi, rengeteget számítanak neki ezek az inspiráló mondatok, és annyira beépültek az életébe, hogy hosszú távon is éreztetik hatásukat.

(via)

Te is inspirálódj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top