nlc.hu
Otthon

Videó, ahogy pókok másznak be egy autóba

Ilyen az, amikor hatalmas pókok másznak be az autódba – videó

Az utazgató pár igencsak meglepődött, amikor megpillantotta az első vadászpókot, ahogy az az autójuk felé tart.

Egy fiatal pár Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban utazgat, és erről a tripről videókat osztanak meg a TikTokon. Az általános kirándulós, sátrazós élményeik mellett az egyik alkalommal azt rögzítették, hogy váratlan vendégeik érkeztek:

nagyobbacska vadászpókok tűntek fel az autójuk környékén, pontosabban aztán az egyik be is mászott a járműbe.

pók, veszélyes állatok

A kép csak illusztráció. Fotó: Getty Images

A videóban láthatjuk, ahogy próbálják kitessékelni az állatokat a kocsijukból egy bot segítségével, miközben mindketten felváltva nevetnek és sikoltoznak a háttérben. Így:

Az eset egyébként Ausztráliában történt, ahol egyáltalán nem ritkák a veszélyes és ijesztő állatok: a távol eső kontinens ad otthont a világ néhány leghalálosabb kígyójának, pókjának és tengeri teremtményének.

A vadászpókok egyébként – az ijesztő külsejük ellenére –  szelíd óriások, az emberre nem igazán veszélyesek.  A a fákban élnek, kifejezetten kedvelik a vastag, laza kéreg alatti területeket és lehullott rönköket. Jobb esetben elkerüli az embereket, ám a szűkülő erőforrások és az élőhely miatt, alkalomadtán az emberek területére is betévednek.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top