nlc.hu
Otthon

Kartonnal szigetelés

Kartonpapírral szigeteli otthonát a rezsiszámla miatt

Egy kétségbeesett egyedülálló apa kartonpapírral szigetelte otthonát, miután az egekbe szökött az energiaszámlája.
kartonpapír

Egy teherautó-sorőrként dolgozó egyedülálló apa kénytelen volt kartonpapírral szigetelni fagyos otthonát, miután rezsije már meghaladta a havi 400 ezer forintnak megfelelő összeget. Az ötvenegy éves Nigel Cleall egy két hálószobás lakásban él a worcsi Martleyben. Mint a Ladbible-nek elmondta, azt fontolgatja, hogy tizenkét éves fiával a kerti fészerbe költözik, mert még az is melegebb, mint az otthona.

Először azonban más megoldáshoz folyamodott. Rengeteg ipari kartonpapírt vásárolt mindössze 1 fontért, hogy szigetelje a lakását. Mint nyilatkozta: “Alapvetően a városomat fűtöm, hiszen amikor bekapcsolom a fűtést, a meleg egyszerűen átmegy a plafonon. Hozzátette: egy hőkamera azt mutatta, hogy a hő mindenhonnan “szivárog”. „Az ablakok tizennyolc évesek, a tető hiányos, és olyan hideg van, hogy kabátban nézzük a tévét.”

Az elvált férfi azt állítja, nem engedheti meg magának, hogy bekapcsolja a fűtést, pedig: “Csak egy kényelmes otthont szeretnék magamnak és a fiamnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top