nlc.hu
Otthon

Kert felújítás TikTok videón

Rossz volt ránézni az elhanyagolt kertre, de elképesztő lett a végeredmény

Elképesztően elvadult volt, és mégis igazi paradicsom lett belőle.
Kert felújítás TikTok

Egy családi házra a pontot a környezete teszi fel, pontosabban a kert és az udvar, ami legalább annyi kihívást rejt magában, mint magának a háznak az átalakítása, felújítása és berendezése. Nem véletlenül léteznek kertészmérnökök, akik a különleges látásmódjukkal még a legelvadultabb területből is képesek paradicsomi állapotokat varázsolni. 

Valami ilyesmi történt a következő területtel is, ami több fronton is megújult. A homokos kocsibeállót gyönyörű térkövek és növényszegély váltotta, a régi kerítéseket modernre cserélték, ezenkívül friss fű került az udvarra, amit újonnan ültetett fák, virágok és bokrok körítenek. Végül pedig gyönyörű magaságyásokat alakítottak ki a veteményezés egy kényelmesebb és esztétikusabb formájára, ami szintén remekül beleillik a környezetbe.  

Mindez nem egyik pillanatról a másikra történt, a videó szerint három évbe telt, mire ezt összehozták, viszont tény, hogy megérte a belefektetett munkát (és pénzt), a végeredmény mesés lett, az utolsó fűszálig tökéletes minden. 

Nem csigázunk tovább, nézd meg az előtte-utána videót: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top