nlc.hu
Otthon

Barbie házzá alakították unalmas otthonukat

Valódi Barbie házzá alakították unalmas otthonukat

A brit házaspár önállóan végezte el a házfelújítást. Az eredmény egészen lenyűgöző lett.

A brit Vrons és Chris Beaumont még 2019-ben költözött be közös nottinghami otthonába, mely egy jó állapotú, de átlagos ház volt, melynek belső tereiben főképp a barna, a fehér és bézs árnyalatok uralkodtak. A házaspár mindkét tagja rajong azonban az élénk színekért és a mintákért, 2021 karácsonyán pedig úgy döntöttek, felturbózzák a konyhájukat. Az átalakításhoz a Pinterestről merítettek ötleteket. Mivel nagyon meg voltak elégedve a végeredménnyel, úgy döntöttek, hogy az egész házat átalakítják

Vrons és Chris Beaumont

Vrons és Chris Beaumont (Fotó: SWNS / Profimedia)

Vrons és Chris mindent saját maguk csináltak. Azokat a dolgokat, amihez nem értettek, azokat főképp YouTube-os oktatóvideókból sajátították el és 18 hónap alatt végeztek a felújítással. 

„A színek számomra boldogságot és az örömöt jelentenek. A szabadság érzését. Legyen olyan a házad, amilyennek szeretnéd. Ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak – mondta Vrons. – Az emberek azt mondják, bárcsak elég bátor lennék hozzá, vagy bárcsak a férjem megengedné. Ez annyira elszomorít. Chrisnek és nekem nem egyforma az ízlésünk, de mindig találunk kompromisszumot.”

Az alábbi galériában megnézheted a látványos átalakulást:

Előtte-utána
Megnézem
Összes kép (10)

A férj korábban adminisztrátorként dolgozott, ám a világjárvány idején elveszítette az állását. A házfelújítás arra inspirálta, hogy saját vállalkozást indítson: ma már teljes munkaidőben egyedi dizájnasztalok készítésével foglalkozik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top