nlc.hu
Otthon

Tippek cigiszag ellen

Így űzheted ki pikk-pakk a cigiszagot a lakásból!

A lakásban lévő cigiszagot sokszor még azok sem viselik el sokszor, akik maguk is dohányoznak. Mutatjuk, hogy füstöld ki, ha valaki mégis befüstölt az otthonodban!

A masszív cigarettaszag eltüntetéséhez sajnos nem mindig elegendő a kiadós szellőztetés: ha a függönyök, a bútorhuzatok, netán a szőnyegek is magukba szívták a dohányfüstöt, bizony jobban „oda kell csapni” a kellemetlen szagok ellen. 

Sharon Stone cigizik

Búcsú a cigiszagtól

Nehéz elhinni, de igaz, hogy akik rendszeresen rágyújtanak a négy fal között, annyira hozzászokhatnak a dohányfüsthöz, hogy sem magukon, sem az őket körülvevő tárgyakon nem érzik a cigiszagot. Pedig az nemcsak a lakás levegőjét járja át, hanem kellemetlenné teszi a leheletüket, beleivódik a ruhájukba és megtapad a kezükön, hajukon is.

Ami talán még ennél is rosszabb, hogy a dohányfüst mindenhova beférkőzik: a zárt fiókok, csukott szekrényajtók sem állják útját a lakásban. Ha ez bekövetkezik, hiába vársz eredményt a szélesre tárt ablakoktól… Az alábbi praktikák viszont segíthetnek!

Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top