nlc.hu
Otthon

Lakásában akart rejtegetni egy lovat

A 3. emeleti lakásában próbálta elrejteni a lopott lovat

Még a rendőröket is megdöbbentette az eset.
lopott ló

Amikor a lengyelországi Wejherowoban azzal hívták ki a rendőröket az egyik lakóházhoz, hogy egy férfi éppen egy lovat vezet fel a legfelső emeletre, tréfának gondolták. A telefonáló azonban váltig állította, hogy a lépcsőházában éppen egy ló tart felfelé, ezért a rendőrség vonakodva ugyan, de kivonult. A kiérkező rendőrök megdöbbenve tapasztalták, hogy a sztori tényleg igaz. Egy fiatalember tényleg egy lovat igyekezett felvezetni a lépcsőn, a szomszédok azonban igyekeztek ezt megakadályozni, és próbálták megállítani a fiatalt.

A rendőrök később megtudták, hogy az illető a harmadik emeleti lakásába akarta beirányítani az állatot, mivel ott akarta elrejteni. Arra azonban nem gondolt, hogy ha sikerül is bejuttatnia egy lovat a bejárati ajtón, hogyan tudná titokban tartani, hogy a kétszobás lakásában rejtegeti.

A rendőrök körülbelül 15 ezer zlotyira (átszámítva mintegy 1,4 millió forintra) becsülték a ló árát. Sikerült épségben visszajuttatniuk az állatot a tulajdonoshoz, aki időközben már bejelentette a lopást.

A lopással vádolt, 19 éves tolvaj akár 5 év börtönt is kaphat.

(via)

Kiemelt fotó forrása: tvn24 / YouTube – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top