nlc.hu
Otthon

Szellem zaklatja otthonában Carment

17 éve zaklatja egy szellem őt és a fiát – állítja egy, Ausztriában élő magyar nő

Most már pap segítségét fogja kérni Carmen.

Egy, 25 éve Bécsben élő magyar nő meg van győződve arról, hogy egy szellem garázdálkodik az otthonukban, immár 17 éve – írja a Blikk. Carmen állítja, eddig nem sikerült kiutasítania a lakásból a szellemet, aki nem csak őt, hanem a vele élő fiát is piszkálja.

Elmondása szerint éjszakánként rendszeresen arra ébred, hogy valami döngeti az ágy lábát, néha úgy érzi, mintha feküdne rajta valaki. Azt is tapasztalja, hogy megmagyarázhatatlanul elmozdulnak tárgyak a lakásban, vagy éppen leesnek a polcokról. “Volt olyan, hogy a kikapcsolt tévé képernyőjében tükröződve láttam, hogy áll mellettem valaki” – mesélte.

Carmen – aki már fél a szellemtől – most egy pappal szeretné kiűzetni az otthonából.

Nemrég egy kecskeméti család is azt állította, hogy szellem kísért a házukban. A 3 éves kislányuk észlelte először a furcsa jelenségeket. Maguktól kinyíló és becsukódó ajtók, eltűnő, majd máshol érthetetlen módon előkerülő tárgyak – ezt tapasztalják időről időre. Egy látó azt mondta a családnak, hogy a ház előző tulajdonosának a nyughatatlan lelke bolyong még náluk. A szülők mindenesetre felszenteltették a házat, és azóta már csak havonta-kéthavonta történik valami paranormális esemény.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen jelek utalhatnak arra, hogy esetleg szellem van az otthonunkban. A legtöbb szellem amúgy nem gonosz, de azért nem árt képben lenni, mivel is állunk szemben. Lehet, hogy valaki a halála után a házban ragadt, de az is előfordulhat, hogy egy elhunyt rokonunk lelke sürgölődik körülöttünk. Ha nem is szellemről van szó, mindenképpen valami jelzés érkezik számunkra a spirituális világról. Egyébként létezik néhány egyszerű módszer, hogy megszabaduljunk a nem kívánt lakótárstól. Nagy bajt nem okozhat, ha időben kitessékeljük, ugyanis ha túl sokáig szívja az energiánkat, akkor lelki, sőt testi tüneteket is okozhat.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a szellemek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top