Szabadidő

A fiú, aki legyõzte Tom Cruise-t

Jonathan Lipnicki-re akkor figyelt fel a világ, amikor mindössze hatévesen, a Jerry Maguire – A nagy hátraarc szereplõjeként nagyobb sikert aratott, mint a fõszereplõ Tom Cruise.




Jonathan mára betöltötte a tizet, világsikert aratott a Stuart Little, kisegér főszereplőjeként, újabb főszerepeket vállalt, és a Stuart Little, kisegér második részében (hazai bemutató: augusztus 29.) az utolsó kételkedőket is meggyőzte, hogy sikere nem véletlen: igazi színészi, komédiási tudás van mögötte.





A srác mégsem akar színész lenni.
– Semmi esetre sem akarok kamaszsztár lenni – nyilatkozta a bohókás, ám felettébb öntudatos fiatalember. – A Stuart Little-t imádom, semmiképp sem maradtam volna ki belőle, és fogok még más szerepeket is vállalni, de utálnám, ha értem is úgy rajonganának a lányok, mint az ’N Sync meg a Backstreet Boyos fiúkért. Láttam a tévében: a lányok elájultak, egyikük meg rosszul lett, és hányt. Én meg nem akarom, hogy örömükben lehányjanak a lányok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top