nlc.hu
Szabadidő
Jack Nicholson, a nevelhetetlen

Jack Nicholson, a nevelhetetlen

Adam Sandler és Jack Nicholson közös vígjátéka, a Ki nevel a végén? második hete õrzi elsõ helyét az amerikai mozis toplistán.

A történet egy ártatlan, csendes fiatalemberről szól, akit egy bírósági ítélet egy dühöngő pszichológus kezei közé juttat. A forgatáson kiváló volt a hangulat, Sandler azonban egyszer-kétszer mégis igazán dühöngeni kezdett: és mindig partnere miatt.





Jack Nicholson, az L.A. Lakers legnagyobb drukkere, úgyhogy még a Ki nevel a végén? forgatását is hajlandó volt otthagyni, hogy inkább megnézze egy meccsüket. A színész – anélkül, hogy ezt előtte bárkivel megbeszélte volna, délután ötkor elbúcsúzott a stábtól, elment a meccsre, és csak éjjel 11-kor érkezett vissza; méghozzá nagyon elégedetten, mert a csapat nyert. A stáb addig ölbe tett kézzel várakozott, és drukkolt, hogy ne húzódjon el a meccs. Amikor a sztár visszaérkezett, folytatták a munkát – és hogy a forgatási terv fel ne boruljon, hajnali ötig dolgoztak.

Sandler ekkor felvett dühöngése állítólag a film leghitelesebb és legviccesebb jelenete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top