Szabadidő

Szívek szállodája

Rory és Lorelai szórakoztató és bonyodalmaktól sem mentes története minden országot meghódított, ahol a sorozat bemutatásra került. Mostantól nem kell számolni a napokat a következõ epizódig - megjelent a 6 DVD-bõl álló teljes elsõ évad.

Kitűnő szereplőgárda, érzelem, humor és a rajongóknak csemegét jelentő extrák – a kedvelt tévésorozat 21 részes első évada már DVD-n is a miénk lehet.


A Szívek szállodája című sorozatban a Gilmore lányok története az eddigi legszellemesebb, legszórakoztatóbb, anya-lánya kapcsolatról szóló sorozat, amely egyszerre hódítja meg a fiatalokat és az idősebbeket. A sorozatot és szereplőit több neves díjra is jelölték; a fiatal anyát alakító Lauren Grahamet a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-ra is nominálták.

Érdekességek – hitted volna?

• A Roryt alakító Alexis a való életben is jár a Jess-sel, azaz Milo Ventimiglia-val.
• Alexis Bledel nem csak színésznő, de keresett modell is.
• A Lane kedvesét alakító Adam Brody a Narancsvidék sztárja!
• Stars Hollow egy képzeletbeli kisváros – a valóságban nem létezik.
• Lorelai és Sookie háza gyakorlatilag ugyanaz, a legtöbb épület csak egy homlokzat.
• Lane, azaz Keiko Agena valójában már 32 éves.

A Stars Hollow-ban, Connecticutban élő harmincas éveiben lévő anya, Lorelai Gilmore (Lauren Graham) és 16 éves tinédzser lánya, Rory Gilmore (Alexis Bledel) nemcsak szimplán szülő-gyerek kapcsolatban élnek, hanem a legjobb barátok is. Szinte együtt nőnek fel, nevelik és segítik egymást, és persze próbálják megtalálni az igazit, mindezt egészen sajátos humorral.

Bár Rory komolyabb és megfontoltabb, mint Lorelai, azért szellemességét és cinikusságát, éles eszét egyértelműen anyjától örökölte.

A Gilmore lányok fiatalok, szépek, okosak és szellemesek, de azért persze nem problémamentes az életük. Mint minden mást, többnyire a nehézségeket is humorral próbálják átvészelni. A pasi-ügyeket, a riválisok lekezelését, az iskolai és munkahelyi problémákat, és Lorelai pénzes, sznob szüleit, akik nehezen bocsátják meg lányuk felelőtlenségét, hogy annak idején 16 évesen teherbe esett, majd „elmenekült” otthonról.

2006-ban előreláthatólag összesen négy évad jelenik meg a Warner Home Video kiadásában.

Szívek szállodája – Első évad


Főszereplők:
• Lauren Graham (Lorelai Gilmore, magyar hangja Pápai Erika)
• Alexis Bledel (Rory Gilmore, magyar hangja Bogdányi Titanilla)

Extrák
(eredeti nyelven):
• Így készült a Szívek szállodája
• Aranyköpések
• Hírek és pletykák a Rory bálja epizódhoz
• Kimaradt jelenetek

Hangok:
• magyar (2S*)
• angol (2S*)

Feliratok:
• magyar
• angol

 

Ezt mind Ti írtátok – Ízelítő a Szívek szállodája fórumból

bluangel
Már teljesen leszoktam a tv nézésről, a gilmore csajoknak mégsem tudok ellenállni. Nagyon örülök, hogy van egy ilyen kikapcsolódást és feltöltődést segítő, vicces sorozat. És az is jó benne, hogy nem bárgyú, még a kulturát, irodalmat is belecsempészik!

funtime
Tényleg nagyon jók és el vannak találva a magyar hangok! Én folyamatosan nézem angolul és magyarul is, úgyhogy én is ismerem az “eredeti hangokat”. Elég furcsa volt először hallani… De aztán megszoktam, és most meg már a szinkron furcsa…

Andey
A magyar szinkron és a fordítás is tényleg nagyon jó! Mindig nagyon sokat hozzátesz a sorozatokhoz! És a poénokat is nagyon jól át tudják ültetni a magyarba!

Christelle
Én például nagyon szeretem ezt a sorozatot. A barátnőmmel nem hagyunk ki egy részt sem! Ajánlom mindenkinek, aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik! Humoros, szórakoztató és sziporkázó…

nyusszantó
Nagyon jók a karakterek és a történet bárkivel bárhol megeshetne, ezért szeretem annyira.

fgota
Lányok, fiúk, ez egy tündéri kis sorozat! A barátom is odavan érte, de sajnos általában vasárnap dologzik, így nem tudja nézni rendszeresen. Szerintem az MTV nagy hibát követett el azzal, hogy vasárnap adja, mert főműsoridőben többen néznék. Végre egy olyan film, amiben nem Dolf Lundgren veri péppé az ellent… Azt hiszem, hogy ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: emberi!

Még több Szívek szállodája topic:
Rory Gilmore »
Szívek Szállodája rajongók »
Szívek szállodája »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top