Szabadidő

A legfurcsább Twilight-kütyük – csak mániákusoknak

Konyhakötényből, cipőfűzőből, esernyőből és sebtapaszból is találtunk twilightosat. A webshopok választékából akár tetőtől talpig Alkonyatba öltözhetünk.

Csak beavatottaknak!

Bizonyos életkor felett már nem mindenki kedveli, ha egy színész feje óriási méretben virít mondjuk a pulcsiján, és inkább diszkrétebb módon szeretné kifejezni rajongását. A neten jó néhány (léteznek külön webshopok, melyek csak az Alkonyat-cuccokra fókuszálnak), csak a beavatottak számára felismerhető ruhát és kiegészítőt találunk. Ilyen például a Cullen család jellegzetes címerével díszített fém kitűző, de találtunk ebből hajcsatváltozatot is. Ha használjuk ezeket, a mezei járókelők biztosan nem figyelnek fel kiegészítőinkre, viszont a Twilight-beavatottak körében óriási sikernek örvendhetünk. Hasonló nyalánkság Alice jellegzetes, X alakú, szintén családi címerrel díszített nyaklánca is, de megvásárolható Bella eljegyzési gyűrűje is, ami garantáltan nem csak a Twilight-fanoknak fog feltűnni.

A legfurcsább Twilight kütyük - csak mániákusoknak

Edward kontra Jacob

A rajongók között már régóta folyik a vita arról, hogy Bellának Edwardot vagy Jacobot kellene-e választania. Bár a regények és a filmek egyértelmű választ adnak, a vita az öltözködésben is tovább folytatódik. Team Edward és Team Jacob névvel bárki csapatot választhat magának, és így már nemcsak a Twilight-rajongását kiálthatja világgá, hanem egyben azt is, kinek szurkol. Buzgalmunkban találtunk Team Edward-os és Team Jacob-os cipőfűzőt, pólót, táskát és gyakorlatilag mindent, de vannak ennél szívhez szólóbb üzenetek is. Egy fekete női felsőn például a „bevésődtem Jacobhoz” felirat látható, egyértelműen jelezve ezzel, kiért dobog a viselője szíve. Nemcsak ruháinkkal, de telefontokunkkal is jelezhetjük hovatartozásunkat. Az általunk felfedezett, piros szívben egy farkassal és egy Jacob felirattal díszített iPhone-tok már az olcsó bazári kütyük kategóriájába sorolható, de bizonyára számos rajongó megvásárolja. A Team Edward-os strandpapucsot viszont nemigen értjük. Mivel a feliratot úgyis eltakarja majd a lábunk, csak olyankor lehet elolvasni, amikor éppen nem viseljük.

A legfurcsább Twilight kütyük - csak mániákusoknak

Logós cuccok

A Twilight-logókkal (a különböző részek logói szintén megtalálhatók a választékban) ellátott darabok ugyan kevésbé eredetiek, de egyértelműen kifejezik a viselőjük szándékát. Találtunk Twilight-logóval, valamint Edward és Bella közös képével díszített fekete esernyőt, pénztárcát, valamint Alkonyat-mintás, New Moon-os zoknit és világos, Eclipse-es térdharisnyát is. Az I Love Twilight feliratú fülbevaló sem mondható éppen finoman burkolt üzenetnek, de a kedvencünk egyértelműen a franchise logójával ellátott sebtapasz. Viselésekor bízhatunk abban, hogy kedvenceink közelsége gyógyító erővel bír, kivéve ha pont egy vámpír harapott meg minket… Az Alkonyat télen is gondol ránk. Logós ujjatlan és ujjas kesztyű, valamint sapka is található a repertoárban. Kicsit furcsa szerzet a New Moon mintával díszített névjegykártyatartó, ami, tartunk tőle, hogy egy üzleti tárgyaláson nem vetne ránk jó fényt.

A legfurcsább Twilight kütyük - csak mániákusoknak

 

Titkos üzenet

A legfurcsább Twilight kütyük - csak mániákusoknakKülön fajtát képviselnek az alkonyatos cuccok között a logókkal, fotókkal és jelekkel nem operáló darabok, amelyek inkább szövegben utalnak a viselőjük hovatartozására. Találtunk például egy csinos konyhakötényt, amin az alábbi felirat olvasható: „Minden, amire vágyom, az egy jóképű, halhatatlan, hideg pasi, aki egy ezüstszínű Volvo tulajdonosa, csillog a bőre a napfényben, és megharap engem. Tényleg olyan sokat kérek?” Felfedeztünk egy olyan pólót is, amin semmi Twilightra utaló jel nincsen, pusztán öt dátum. Persze aki igazi rajongó, az rögtön levágja, hogy az öt film premierdátumai szerepelnek a ruhadarabon.

És mennyibe kerül?

Természetesen ahány bolt, annyi különböző ár, ezért az egyenkénti árjelzésre most nem vállalkoznánk, de annyit azért elárulunk, hogy nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy tetőtől talpig Twilightba tudj öltözni. A fent felsorolt ruhák és kiegészítők árai kb. 1000 forinttól 12 000 forintig terjednek.

Twilight-hét a Nők Lapja Cafén!

November 15-én bemutatják az utolsó Alkonyat-részt! Ne maradj le semmiről! Hírek, A legfurcsább Twilight kütyük - csak mániákusoknakérdekességek, videók, kulisszatitkok minden nap a Nők Lapja Cafén!

– Bellából Kate Middleton lett az utolsó Twilight-filmben – kritika
– Divatkatasztrófa az Alkonyat-premieren
– 15 kulisszatitok az utolsó Twilight-moziról
– Ilyen volt! Ilyen lett! Ennyit változtak a film szereplői
– Csinálj a pasidból Robert Pattinsont!
– Akiket imádunk, de nem ismerünk! A Twilight szinkronhangjai – videó
– Kristen Stewart: „Amióta élek, anyuka szeretnék lenni”
 – Nézz bele az utolsó Alkonyatba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top