Sztárok

Veszélyben Kapócs Zsóka premierje?

Az Operettszínházban szeretne bizonyítani a színésznő-énekesnő. A kulisszák mögött azonban úgy hírlik, nem tudta elfogadtatni magát a kollégáival, sőt a betegsége miatt több próbát is kihagyott - írja a Bors.

Veszélyben Kapócs Zsóka premierje?Kapócs Zsóka a Rómeó és Júlia című darabban mutathatja meg először művészi tehetségét. A bulvárlap azonban úgy értesült színházi berkekből, hogy a színésznő még nincs kész a szerepre: egyelőre nem találja magát a darabban, sőt a betegsége miatt több próbát is ki kellett hagynia a premier előtt. Kapócs Zsóka – akinek régi álma volt, hogy színésznőként és énekesnőként is elfogadtassa magát – anyaszerepet kapott, Montague-nét, Dolhai Attila, azaz Rómeó édesanyját játssza. „Egyelőre nem tudom, hogyan hátráltatta a betegség Zsókát. (…) Ez nagyon nagy feladat a számára, és óriási lelkesedéssel készül. Be kell illeszkednie a színházba mindenféle szempontból” – hangsúlyozta Kerényi Miklós Gábor direktor, akinek a társulatából több húzónév is távozott. Kapócs Zsóka azonban bízik abban, hogy eloszlathatja az ellenérzéseket. “Úgy érzem, hogy akivel eddig találkoztam a kollégák közül, az elfogadott, és remélem, előadás után ez még inkább így lesz” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top