Szabadidő

Legyél te az LGT operatőre!

Az LGT hagyományaihoz híven lehetőséget nyújt arra, hogy koncert közben a közönség telefonos felvételeket készíthessen. A nézők CSAK TELEFONT használhatnak, mert az aréna szabályzata más képrögzítő eszközt nem engedélyez. Az előadást megelőző 15 percben a hangmérnökök "mérőhangot" is adnak, hogy a felvételekre jól felkészülhessenek az önkéntes operatőrök.

Legyél te az LGT operatőre!Az LGT – hagyományainak megfelelően – az „Újrahasznosítás” koncerteken is engedi a kép- és hangfelvételek készítését, az Aréna szabályzatának figyelembevételével. Cserében arra biztatja a videózni szerető, nagy vállalkozókedvű nézőket, hogy legyenek a koncertről készülő dokumentumfilm operatőrei. Telefonos videóikból készül majd el a mozi, a nézőtéri operatőröknek csak annyi a dolguk, hogy a www.lgt.hu weboldalon névvel, telefonszámmal, e-mail címmel regisztráljanak, és feltöltsék az általuk forgatott anyag nekik legjobban tetsző részeit. Amennyiben a feltöltött részlet(ek)et beválogatják, az alkotók értesítik a regisztrált operatőrt.

Az operatőri „munka” önkéntes.  A felhasznált anyag nem kerül a zenekar kizárólagos tulajdonába, azt a zenekar azonban korlátlanul és egyéb térítés nélkül felhasználhatja. Az operatőr neve, amennyiben hozzájárul, szerepel az elkészült koncert-dokumentumfilm alkotói között.

Csak és kizárólag telefonos felvételeket várnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top