Szabadidő

Programok vasárnapra: koncert és sportnap

Koncertet, sportnapot ajánlunk a hét utolsó napjára.

Programok vasárnapra: koncert és sportnapRoger Waters-koncert

Roger Waters, a Pink Floyd társalapítója és fő dalszerzője bejelentette, hogy a történelmet író produkciójával, A Fallal visszatér 2013-ban Európába. Az elidegenedésről és az átalakulásról szóló mesterművét teljes egészében adják elő, zenekari kísérettel és csúcstechnológiájú produkcióval. A Falat eddig 192 alkalommal adták elő a világon, több mint 3,3 millió rajongó láthatta, és ezzel a rocktörténet legsikeresebb művévé vált. Roger Waters 2013. augusztus 25-én Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban koncertezik.

Hol? Budapest
Mikor? Augusztus 25.
Mennyi? 9900 – 50 000 forint

Programok vasárnapra: koncert és sportnapMozdulj, Balaton!

A programsorozatot kilenc Balaton-parti település részvételével indították útjára. Napjainkban már 33 település 36 strandjával csatlakozott a Mozdulj, Balatonhoz. Augusztus 25-én egész napos sportprogramokkal várják a szervezők a sport szerelmeseit és az érdeklődőket.

Hol? Vonyarcvashegy
Mikor? Augusztus 25.
Mennyi? Ingyenes

Programok vasárnapra: koncert és sportnapIdesüss a Figurásra!

A Nagytemplom mögötti Emlékkertbe várja a Vojtina Bábszínház kicsiket és nagyokat 2013. augusztus 25-én 10.00-től 13.00-ig és 16.00-tól 21.30-ig a Vojtina jubileumi, 20. évadának Kapunyitó Napjára!

Hol? Debrecen
Mikor? Augusztus 25.
Mennyi? 1 éves kor felett 900 forint

 

 

Programok vasárnapra: koncert és sportnapDíjlovagló verseny

Augusztus 25-én díjlovagló versenyt rendeznek Hegykőn, a Patak utcai lovaspályán. A megmérettetéseken a hazai díjlovasok mellett, számos külföldi versenyzőt is láthatnak az érdeklődök. Az eseményen lehetőség van sétakocsikázásra, pónilovaglásra, hintózásra. A díjlovagló verseny kísérőprogramja a díjugrató, díjlovas és pónilovas bemutató.


Hol?
Hegykő
Mikor? Augusztus 25.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top