Szabadidő

Ötletes ajándéktippek karácsonyra

Elkezdődött az adventi visszaszámlálás! Mindjárt itt a karácsony és Ön tanácstalan, hogy mivel is lephetné meg szeretteit? Jó lenne valami vicces, valami hasznos, vagy valami igazán szívmelengető emlékeket idéző? Segítünk néhány frappáns ötlettel, és ezzel megóvjuk Önt a hosszadalmas sorban állástól is a plázákban!

 

 

 CEWE FOTÓKÖNYV, a személyre szabott ajándék

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Nem könnyű kitalálni, hogy kinek mit ajándékozzunk. Pláne akkor, ha igazán fontos számunkra az ajándékozott személy. Vásároljuk vagy magunk készítsük el? Személyes legyen és különleges? Szeretne olyan ötletet, ami garantáltan örömet fog okozni?

A digitális világban töméntelen fotót tárolunk számítógépen vagy fotómegosztó oldalakon, de aki fogott a kezében már igazi CEWE FOTÓKÖNYVET, az pontosan tudja, hogy mennyire más kézben tartani és lapozgatni. Rengeteg típusban rendelhető:

a legkisebb 15 x 11 cm, a legnagyobb a 38 x 29 cm-es panorámakönyv.  A borítók és papírok között is válogathatunk. És az elkészítés? Szinte gyerekjáték! A feladat, hogy összeszedjük a fotókat, eltervezzük, milyen formátumban és hány oldalban tudjuk elkészíteni, utána már csak a szerkesztés marad. Ehhez a Cewe.hu ingyenesen letölthető szerkesztője minden segítséget megad. Rengeteg háttér, díszítőelem, elrendezés található Természetesen szöveget is tudunk írni a képekhez, ezzel még személyesebbé téve könyvünket. Ez az az ajándék, amit akár minden évben elkészíthetünk szeretteinknek, hisz mindig vannak új élmények, történetek, amikre öröm visszaemlékezni.

A Cewe Naptár is kiváló választás. Akár otthon, akár a munkahelyen, biztos szükség van naptárra. Falinaptár, asztali naptár és határidőnaptár is megtalálható a kínálatban. Csak egy-egy, vagy akár több fotó egy oldalon, és máris örömmel nézünk rá. Külön érdekesség, hogy a Cewe Naptár bármelyik hónappal kezdődhet, így készíthetünk születésnaptól születésnapig tartó, vagy iskolai tanévi naptárt. Lehet ennél egyszerűbb különleges és kreatív ajándékot készíteni? Még van idő, bőven elkészülhet.

 

Exkluzív ajándékok konyhatündéreknek

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Lepje meg szeretteit Ön is különleges, professzionális konyhai gépekkel!
A nagykonyhaigepek.hu csapata a minőség iránti elkötelezettséggel kutatja azon konyhai eszközöket, amelyek nem csak az éttermi konyháknak, hanem a háztartásoknak is profi kiegészítői lehetnek. Az Assistent robotgép például megfelel minden kihívásnak, ami egy modern konyhában felmerülhet. Más robotgépektől eltérően, az Assistentnek a keverőtálja forog, speciálisan kialakított keverőlapátjának köszönhetően a tészta nem „mászik” ki a tálból, és nagyobb a keverés hatásfoka is.

 

A több színben kapható robotgép alapcsomagja tartalmazza a krémkeveréshez, habveréshez és tésztagyúráshoz szükséges tartozékokat, de a géphez rendelhető további 13 kiegészítő, köztük citrusfacsaró, tésztanyújtó és -vágó, húsdaráló, pehelykészítő és turmixkészítő fejrész is.

Egyik legnépszerűbb termékünk, a Takaje vákuumcsomagoló most szintén akciós áron kapható. A Takaje nem csupán egy nagy teljesítményű vákuumos fóliahegesztő: szabadalmaztatott rendszerével a meglévő befőttesüvegeit vagy más fémfedelű tárolódobozait vákuumozható edénnyé varázsolhatja!

Az egészséges táplálkozás híveinek tökéletes ajándék a Dry Deluxe aszaló, amely a legjobb választás zöldségek, gyümölcsök, gomba, virágok, fűszerek, tészta, aszalására vagy szárítására. A vízszintes elrendezés miatt gyorsan és tökéletesen szárít. Hat rozsdamentes acéltálcáján összesen 0,52 m2 gyümölcs vagy zöldség aszalható. A készülék alkalmas folyamatos működtetésre, de programozható is.

A barcelonai Ascaso gyár Dream névre keresztelt kávéfőzőjének retrokülseje modern belsőt takar: speciális belső kialakítása miatt lassabban vízkövesedik és energiatakarékos. Használható őrölt vagy párnás kávéval, de rendelhető kapszulás kivitelben is. Nagy teljesítményű termoblokkjával tökéletes hab készíthető, amit a latte art szerelmesei értékelni fognak!

Fenti karácsonyi csomagjainkat megtalálja honlapunkon, de a 70/778-5763 és a 70/778-9731 telefonszámokon is állunk rendelkezésére.

 

Év végi összejöveteleiket rendezzék a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Közeledik az év végi rendezvények, karácsonyi bulik és ügyfélpartik ideje, ahol lehetőség nyílik arra, hogy megköszönjék munkatársaiknak, ügyfeleiknek, partnereiknek az egész éves munkát és felhőtlenül szórakozzanak. Továbbra is korlátlan étel- és italfogyasztással, rögzített árakon várjuk Önöket elegáns, belvárosi éttermeinkbe, hiszen az év végi céges partik, családi és baráti összejövetelek legkiválóbb helyszínei a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek.

Legyen szó karácsonyi ebédről, vacsoráról vagy karácsonyi meglepetésről, a Trófea Grill Éttermek leveszik a vállukról a terhet, és biztosak lehetnek benne, hogy felejthetetlen élményt ajándékoznak szeretteiknek vagy üzleti partnereiknek egy céges rendezvény keretein belül. Foglalják le rendezvényük időpontját már most!

Karácsonyi ajándékötletünk:
Ajándékozzon vendégkártyát szeretteinek, barátainak vagy dolgozóinak!
Vendégkártyák megvásárolhatók személyesen az éttermek recepcióin és az alábbi felületen online:

http://www.trofea.hu/vendegkartya-rendeles

Bővebb információkért, árajánlatkéréssel, valamint asztalfoglalással kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

www.trofea.hu

 
Elérhetőségeink:

Trófea Grill Étterem Buda
1027 Budapest, Margit krt. 2.
061 438 9090
0620 999 7708
trofea@trofeagrill.hu

Trófea Grill Étterem Belváros
1061 Budapest, Király utca 30–32.
061 878 0522
0620 999 8797
trofea.kiraly@gmail.com

Trófea Grill Étterem XIII. kerület
1132 Budapest, Visegrádi u. 50/a.
061 270 0366
0620 949 4206
etterem@trofeagrill.net

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az ünnepek közeledtével, a plázák boltjait járva előbb vagy utóbb rádöbben az ember lánya, hogy nem könnyű férfiaknak ajándékot venni. Szeretnénk egyedi, személyes és egyben olyan ajándékkal meglepni párunkat, családunk férfitagjait, aminek teljes szívből tudnak örülni.

De a sokadik bolt után már-már barátkozunk a gondolattal, hogy idén karácsonykor nyakkendőt, vagy zoknit teszünk a fa alá. De nem kell így lennie!

 

 

Szerencsénkre léteznek olyan internetes oldalak, mint a http://www.ajandekferfiaknak.hu weboldal, amely hatalmas választékkal, kizárólag férfiaknak szánt ajándékötletekkel segítik az oldalra ellátogató hölgyeket. Náluk olyan meglepő és mulatságos ajándékötleteket is találhatunk, mint az ivós rulettkerék, képkeretes óra, praktikus meglepetés lehet az autós ital hűtő-fűtő és az italadagoló állvány, valamint a szivargyújtós porszívó. Ha éppen valami vicceset keresünk, akkor stresszoldó cicit, wc-golfot, túlélési kártyát is fellelhetjük a több száz termék között.

Ezen a lapon válogathatunk a fantasztikus és sokszínű kínálatból, ötletekből. Legyen szó akár ötletes, egyedi, hasznos ajándékokról, itt biztosan megtaláljuk azt, amire párunk vagy családunk férfitagjai vágynak. Az ajándékokat otthonról, akár a kanapén ülve is kiválaszthatjuk, így elkerülve a bevásárlóközpontokban uralkodó vásárló tömeget. http://www.ajandekferfiaknak.hu

www.ajandekferfiaknak.hu
Tel.: 06/20 396-4439
Email: info@ajandekferfiaknak.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top