Szabadidő

Programok vasárnapra: Bóbita Farsang és fúvós koncert

Három remek program vár március első vasárnapján. Szemezgess kedvedre!

Programok vasárnapra: Bóbita farsang és fúvós koncert Bóbita Farsang
Farsangi mulatság az Operettszínház művészeivel, Kovácsovics Fruzsinával, a MintaPinty zenekarral és az Apacuka együttessel. Egész napos, ingyenes programok várják az érdeklődőket: arcfestés, álarckészítés, Kinder tojás készítése só-liszt gyurmából, színezés és kézműves foglalkozás, Tropicarium. A jelmezben érkező vagy a helyszínen álarcot készítő gyerekek tombolasorsoláson is részt vehetnek. Mindenkit szeretettel vár a Bóbita Farsang a Campona bevásárlóközpontban.

Hol? Budapest
Mikor? Március 2.
Mennyi? Nincs belépő

Programok vasárnapra: Bóbita farsang és fúvós koncert A hangszerek lelke
A Nemzeti Filharmonikusok koncertsorozata gyermekeknek, ahol a műsorvezető Dunai Tamás. A Marcello, Mozart, Haydn, Farkas Ferenc és Scott Joplin műveiből összeállított koncerten egy nagy család tagjaival találkozhatnak az érdeklődök, sok-sok szép és változatos zenével.

Hol? Budapest
Mikor? Március 2.
Mennyi? 1600 forint

Programok vasárnapra: Bóbita farsang és fúvós koncert Farsangi fúvóskoncert
Balatonfüred fúvószenekara farsangi fúvóskoncertet ad, március 2-án, vasárnap 17:00-kor a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. Köszöntőt mond dr. Bóka István polgármester, a koncertet pedig Csincsi Ferenc karnagy vezényli. A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

Hol? Balatonfüred
Mennyi? Március 2.
Mennyi? 700 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top