Szabadidő

3 legviccesebb autóban éneklős videó

Ha az ember mosolyogni szeretne, vagy valami olyasmire vágyik, ami egy hatalmas adag cukiságbombát tartalmaz, akkor megnézi, hogyan is énekelnek a gyerekek a kocsiban. Most összeszedtük a három legédesebb daloló lurkót.

1. Nem tudjuk, pontosan hány éves ez a szőke kislány, de gyanítjuk, amint megtanult beszélni, már énekelni kezdte Lady Gaga legnagyobb slágerét. És kell annál nagyobb elismerés, mint az, hogy maga az énekesnő is megosztotta a közösségi oldalain ezt a videót? Aligha!

 2. Húsz hónapos volt ez a pici lány, amikor papájával autókázott, és amint meghallotta kedvenc Elvis Presley dalát (An American Trilogy), rögtön dúdolni kezdte. A kislány videóját már 5  millióan látták azóta, és egy koncerten a család találkozott Elvis lányával is.

3. A kétéves Victoria már szinte mindent tud az összetört szívekről. Legalábbis Adele egyik legnagyobb slágeréből. A kis hölgy olyan átéléssel énekelte a Someone Like Yout, hogy abba beleszakad a szív.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top