Szabadidő

Csodálatos összefogás egy boltosért

Megható történet egy nehéz helyzetbe került boltosról, akit annyira szerettek a vásárlói, hogy összefogtak érte.

A Long Island-i Levittown egy csendes amerikai külváros, mintegy 50 ezres lélekszámmal. Itt esett meg a csoda. Avi Gandhi, egy barátságos indiai fickó, igazi kis mindenes boltot üzemeltet itt. Évek óta járnak hozzá a hűséges vásárlók, mert imádják Avi személyiségét és áldozatkészségét, amit munkájában is felmutat. 

Csodálatos összefogás egy boltosért

A férfi heti 7 napot dolgozott, emiatt felesége és gyermekei sokat kellett, hogy nélkülözzék őt. Bharatinak, a feleségének a rákkal is meg kellett küzdenie az elmúlt évben.  Minden igyekezetük ellenére is oly mértékben csökkent az értékesítés, hogy már a bérleti díjat is alig tudták befizetni. Fontolgatni kezdték, hogy megválnak az üzlettől, ami az életüket jelentette.

Avinak halvány fogalma sem volt arról, milyen meglepetést tartogatnak számára hűséges vásárlói!
Egy házaspár a tettek mezejére lépett, és szervezkedni kezdtek a lakók körében.
Így történt, hogy egy álmos szombati napon özönleni kezdtek a boltba az emberek, és mindent felvásároltak, ami évek óta porosodott az üzlet polcain. Mindenki vásárolt valami “hasznos” cuccot magának.

A megmozdulást “Cash Mob For Avi” -nak nevezték el. Ha van flash mob, miért is ne lehetne cash mob is, nem?

Csodálatos összefogás egy boltosért

A férfi egy ideig nem fogta fel, mi történik, aztán amikor végre leesett neki a tantusz, érzelmei átvették az felette az irányítást.

Nézd meg a csodálatos összefogásról készült kisfilmet is a Zacc blogon!

Csodálatos összefogás egy boltosért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top