Szabadidő

Aranyanyu, 2015: hamarosan szavazhatsz a döntősökre

November 9-től már a 16 döntősre szavazhatsz az Aranyanyu Díjon. Sőt az 5 szerencsés között is lehetsz, akik együtt izgulhatnak a jelöltekkel a díjátadó gálán.

Szeptember 15-én ugyan lezárult a 2015-ös Richter Aranyanyu Díj jelölési szakasza, de még semmi sem dőlt el, sőt a legizgalmasabb események csak ezután következnek a versenyben.

Éppen ezért érdemes továbbra is figyelemmel kísérned az Aranyanyu Díjat, hiszen november 9-én már a 16 döntőst ismerheted meg, és elkezdődik az internetes szavazás. A te szavazatodon is múlhat, kik lesznek az idei közönségdíjas Aranyanyuk.

Aranyanyu 2015: hamarosan bemutatják a döntősöket

Négy kategóriában adhatod le szavazatodat

  • egészségügyi dolgozó
  • pedagógus
  • orvosnő és
  • szociális területen dolgozó anya.

Mind a négy kategóriában egy közönségdíjas és egy zsűri által választott Aranyanyu kapja a szobrot és az elismeréshez járó pénzjutalmat. A tavaly évtől a Ridikül Magazin különdíjának köszönhetően egy kilencedik döntős is díjazásban részesül.

A szavazás végén akár te is az öt szerencsés között izgulhatod végig november 26-án az Aranyanyu Díj ünnepélyes díjátadó gálát.

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top