Szabadidő

Imádni való kenguru az internet új sztárja – cuki videó

Egy megmentett kengurubébi olvasztja meg most a szíveket.

Az Ausztráliában található The Kangaroo Sanctuary, azaz Kenguru menedékhely néven elnevezett központ megmutatta a legújabb megmentett kis sztárját. A kengurubébit a gondozók nemrég találták kiszáradva, egyedül. Sokat fáradoztak azon, hogy a kis bébi életben maradjon, de szerencsére a Crystal névre hallgató állatka, köszöni szépen, jól van.

Olyannyira, hogy lelkesen várja a tejét etetéskor és még arra is képes, hogy gondozója lába mellett ugráljon, hogy minél előbb hozzájusson a finomságokhoz. Erről egy végtelenül cuki videót fel is töltöttek a menedékhely Facebook-oldalára.

But mum! I want my milk now!!!* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Közzétette: The Kangaroo Sanctuary Alice Springs – 2016. február 16.

A kis kengururól találtunk még egy aranyos videót, ami muszáj megosztanunk.

A kenguru mentőközpont és önkéntesei egyébként folyamatosan azon dolgoznak, hogy minden elhagyott erszényes állatnak új gazdát keressenek, és megmentsék őket. A kenguruk egy farmon élnek, ahol gondozók óvják őket, és készítik fel arra, hogy újra a természetbe kerülhessenek. Itt tudjátok követni a Kenguru Menedékhely Instagram-oldalát

 

Még több kenguru az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top