Szabadidő

Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

Ha nyaralásod alatt strandolni, szórakozni szeretnél akkor Hajdúszoboszló az ideális hely számodra. Az alföldi üdülőhely fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma neked és családodnak garantáltan a legmegfelelőbb hely a kikapcsolódásra. A Hajdúszoboszlón töltött napokat a fürdőélmények mellett az esti órák szabadtéri rendezvényei teszik még emlékezetesebbé.

Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely a különálló részlegek a szabadtéri Strand, Aquapark, a fedett Gyógyfürdő és Aqua-Palace élményfürdő komplex szolgáltatásaival várja a kikapcsolódni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

Strand

A hajdúszoboszlói strand több mint 30 hektáros területén 13 medencében fürdőzhetsz, a strandolás mellett egyedi élményekben lehet részed a pezsgő-, hullám-, gyermek- és élménymedencékben. Továbbá itt található Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, mely a tengerparti pihenés hangulatát hozza el az Alföldre homokos, pálmafás partjával és a tengert idéző hullámzásával. A családok kedvelt helye az Omega medence és környéke, ahol a fejlesztéseknek köszönhetően sodróvízzóna, vízsugaras szökőkút, vízi sportpályák, mászóháló is kialakításra került. Az Omega medence közvetlen közelében a gyerekek két medencében is pancsolhatnak, a szomszédos Vízipók meseszínpadon pedig animációs programokon vehetnek részt egész nyáron.

Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

Aquapark

A hajdúszoboszlói Aquapark a strandfürdőhöz tartozó önálló egység, mely 15 fantasztikus óriáscsúszdával, sziklamászófallal és élménymedencékkel várja a fiatalokat és a kisgyermekes családokat egyaránt. A nagycsúszdákról 12 és 16 méter magasból lehet csúszni, de természetesen a gyermekek szórakozása is garantált az Aquaparkban hiszen a medencében álló élethű elefántok, gyermekcsúszdák, játszótér és a 6-12 évesek számára épült kalandmedencék is az ő igényeik szerint kerültek kialakításra.

Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

Programok

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma a vizes élmények mellett változatos programokkal is várja a fürdőzőket napközben és az esti órákban is. A nyári időszakban július elejétől egészen augusztus végéig, zenés, táncos programok, gyermek animációk várják a vendégeket a strand területén, valamint az esti zárást követően Zenés éjszakai fürdőzésre ismét megnyílnak a Hungarospa kapui. Az éjszakai program során egyedi élmény a csillagos ég alatti fürdőzés, hullámozás, melyet zenei aláfestés kísér.

Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

A fürdő programjai mellett a városban is folyamatosak a miniprogramok, rendezvények. Július 29-31. között hagyományőrző rendezvényünk a Szoboszlói Folkhétvége háromnapos fesztiváli programjai garantálják az élményekkel teli feltöltődést Hajdúszoboszlón. Idén ismét fellép: a Csík Zenekar és a Debreceni Népi Együttes.

Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

Szlogenünk: Érezd jól magad Hajdúszoboszlón!

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top