Szabadidő

Pihenj a téli ünnepek alatt Hajdúszoboszlón, felüdítő élményben lesz részed!

Itt az idő, hogy a téli hónapokban is ellátogass Hajdúszoboszlóra és megtapasztald gyógyító vizünk erejét, a wellnesskezelések ellazító hatását a szórakoztató programok mellett.
Pihenj a téli ünnepek alatt Hajdúszoboszlón, felüdítő élményben lesz részed!

Ünnepelj felüdüléssel

A téli hónapokban is szükség van kikapcsolódásra, pihenésre. Hajdúszoboszló komplexen kínálja a gyógy- és a wellness-szolgáltatások gazdag kínálatát a fürdőkomplexumban és a szállodák fürdőrészlegein is. Az üdülőhely kiváló szálláshelyei ünnepi ajánlatokat kínálnak az év végi ünnepekre. Hajdúszoboszlón az egész család pihenhet, szórakozhat, hiszen a családbarát szálláshelyek szolgáltatásai mellett az Aqua-Palace élményfürdő a különböző generációk számára egyaránt biztosítja, hogy nagyszerű kikapcsolódásban lehessen részetek.

Pihenj a téli ünnepek alatt Hajdúszoboszlón, felüdítő élményben lesz részed!

Tipp: Az Aqua-Palace élményfürdőben egyedi szilveszteri habparti részese lehetsz, ha december 31-én fürdőruhában szeretnéd búcsúztatni az óévet!

Karácsonykor, szilveszterkor is Hajdúszoboszló

Karácsonykor a hajdúszoboszlói szállodákban feldíszített karácsonyfák, meglepetés programok és a kiváló szolgáltatások garantálják az ünnepi hangulatot. A szórakozás és a pihenés mellett gasztronómiai kényeztetésben is részetek lehet, hiszen ebben az időszakban egyedi ételkínálatról gondoskodnak a séfek. Természetesen az év vége is különleges ünnep Hajdúszoboszlón, hiszen december 31-én este az “Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés” keretében, tűzzsonglőr-bemutatóval, szabadtéri koncertekkel és tűzijátékkal zárul az év. A helyi szállodák, éttermek is változatos szilveszteri programokkal készülnek, érdemes időben foglalnod, ha itt szeretnél ünnepelni.

Pihenj a téli ünnepek alatt Hajdúszoboszlón, felüdítő élményben lesz részed!

Tipp: Nincs ötlete karácsonyra, ajándékozzon hajdúszoboszlói felüdülést, válogasson a szálláshelyek kínálatából a hajduszoboszlo.hu weboldalon!

Kezdődjön az év Hajdúszoboszlón

Az új év első hónapjai kiválóan alkalmasak arra, hogy gyógykúrát vegyünk igénybe. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben különböző típusú betegségek esetére, mint a csontritkulás, derékfájás, keringési problémák vagy a stressz okozta betegségek gyógyítására is vannak összeállított gyógykúrák, melyek 18 kezelést tartalmaznak. Természetesen választhatóak a 7, 14, 21 napos kúracsomagok is, melyek grátisz szolgáltatásokat tartalmaznak, mint a fürdőbelépés és a szaunahasználat. A hajdúszoboszlói gyógyvíz egyedi összetétele révén, a fürdőkúra által segíti a szervezet gyógyulását, feltöltődését, mely része mindegyik gyógykúracsomagnak.

Pihenj a téli ünnepek alatt Hajdúszoboszlón, felüdítő élményben lesz részed!

Tipp: Ha legalább 4 napra érvényes, napi 4 kezeléses csomagot vásárolsz a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben, akkor vasárnapra ajándékba kapod a fürdőbelépőt.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a facebook.com/hajduszoboszlo.hu oldalon található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top