Szabadidő

Hamisítatlan apa-fiú élmények a vadonban Ben 10 ikonikus lakóautójával, a Rozogánnyal

Budapest, 2017. március 30. A kalandvágyó tízéves Ben rábukkan az Omnitrix nevű szuperkarkötőre, amelynek segítségével megmenti a világot. Ugye ismerős a sztori? Új epizódokkal jelentkezik a Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozata, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrébe bújhatnak. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul a nézők elé, még több szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

A sorozat főszereplője Ben Tennyson, egy átlagos tízéves fiú: szereti a videojátékokat, imád biciklizni és néha bajba is keveredik. Amikor kiderül, hogy az Omnitrix segítségével különféle földönkívüli hősökké képes átváltozni, ráébred, hogy ezt az erejét a jó cél érdekében kell használnia.

Hamisítatlan apa-fiú élmények a vadonban Ben 10 ikonikus lakóautójával, a Rozogánnyal

 Ben nagypapája Max elsőre úgy néz ki, mint egy jámbor nyugdíjas, azonban minden buliban benne van. Türelemmel, bölcsességgel  kordában tudja tartani rakoncátlan unokáit, nem beszélve élménydús kirándulásaikról ikonikus lakókocsijukkal, a Rozogánnyal.

Hamisítatlan apa-fiú élmények a vadonban Ben 10 ikonikus lakóautójával, a Rozogánnyal

A sorozat új epizódjainak alkalmából Nagy-Britanniában az alkotók elkészítették a legendás Rozogány pontos mását, és felkérték Channel4 csatorna népszerű televíziós műsorvezetőjét, Ben Fogle-t és hatéves kisfiát, Ludot, hogy mutassák be, milyen egy hamisítatlan apa-fiú kaland. A vállalkozó kedvű fiúk nemcsak felfedezték Anglia legszebb vidékeit, de számos elképesztő kalandban volt részük: az apa megtanította fiának a vadkempingezés legalapvetőbb, -izgalmasabb szabályait, valamint a lakóautóban több szerencsés brit családot is vendégül láttak.. Az autó természetesen fel volt szerelve olyan technológiai csodákkal, amelyek egy hatéves gyerek számára még a tűzgyújtásnál is izgalmasabbak: pl galaktikus projetkorral, vagy négy a nyerő társasjátékkal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top