Szabadidő

Tündér jelent meg egy felhőben – fotó

A mesebeli felhő úgy nézett ki, mint Csingiling a Pán Péterből.

Egy négygyerekes családapa gyanútlanul vezette a taxiját az angliai Carlisle városában, amikor felnézett az égboltra, és nem hitt a szemének.

A 44 éves Stuart Curtis egy varázslatos formájú felhőt látott, ami teljesen úgy nézett ki, mint a Pán Péter kedves tündére, Csingiling (vagy Giling-Galang).

A férfi kipattant a kocsiból – elvégre vezetés közben még ilyen kivételes esetben sem mobilozhat –, és lefotózta a szó szerint tündéri felhőt:

Bámulatos a hasonlóság, így néz ki Csingiling az 1953-as rajzfilmben:

Forrás: Youtube / The Hamsters Official Youtube Channel

A taxisofőr elmondta azt is, hogy negyedórával korábban már észrevette, hogy valami érdekes felhő van kialakulóban, de csak később öltött formát.

„Felnéztem, és azonnal tudtam, hogy valamire emlékeztet a felhő. Aztán továbbmentem, és még jellegzetesebbé vált. Varázslatos volt”

– mondta a férfi az élményről.

Miután a fotó megjelent a közösségi médiában, többen azzal vádolták, az egész csak Photoshop, a férfi manipulálta a képet. Stuart azonban állítja, hogy semmit sem változtatott a képen.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top