Szabadidő

Hoppá! Bistro: a tökéletes randihely (x)

Az első, mindent eldöntő beszélgetésekhez nehéz megfelelő helyszínt találni, hiszen romantika, hangulat nélkül nem megy...Legyen akkor mondjuk végeláthatatlan andalgás a Margitszigeten? Vagy a Vajdahunyad várának unásig ismert sziluettje? Nos, egy tökéletes randi szinonimája nem épp az unalom. Szerintünk semmi sem kapcsol össze jobban, mint a közösen megélt pillanatok, az együtt elfogyasztott finom falatok. Sablonos randihelyszínek helyett íme, egy intim, hangulatos bisztró: éljetek át pároddal páratlan gasztronómiai élményeket a Hoppá! Bistro-ban!

A körítés, a hangulat igenis számít: old és elvarázsol, emlékezetessé tesz vagy épp a süllyesztőbe lök. Hadd adjunk hát egy tippet, ha a tökéletes randihelyszínt keresitek: próbáljátok ki az őszinte vendéglátás és a modern bisztróhangulat szerelemgyermekét, a magyar és francia házasságból született étlapjával csábító, Andrássy úti Hoppá! Bistro-t!

Ti döntitek el, mennyire mélyedtek bele a beszélgetésbe. Lehet, hogy épp csak egy kávéra van időtök? A Costa Ricából érkező, mégis magyar kávék mellett, a galéria intimitásában egy villámrandiból is a legtöbbet fogjátok kihozni. Ha pedig mindketten érzitek, folytatásért kiáltanak az első percek-órák, egy könnyű, nyári koktél tovább oldja majd a hangulatot! Egy leheletnyi gin, vodka, tequila, avagy prosecco máris tovább fokozza a valódi Hoppá! élményt.

Megnézem
Összes kép (8)

Azt is megtapasztalhatjátok, hogy a közösen elfogyasztott finom falatoknak nincs párja. A nyár örömére az étlap is megújult: bár a közönségkedvenc tételek megmaradtak, Takáts Dániel séf készített néhány friss, nyárias, a bisztrótematikát erősítő fogást is. Egy könnyű desszert pedig egyszerre édesíti meg az estét és a randi emlékét is!

Hoppá! Bistro: a tökéletes randihely (x)Természetesen nem csak vacsoraidőben lehet randizni. Ha úgy érzitek, egy közös ebéd lehet a tökéletes alkalom az ismerkedésre, a Hoppá! ebédmenüje Budapest egyik legjobb ár/érték arányú fogásait biztosítja nyitástól egészen délután három óráig, legyen szó klasszikus, vagy éppen teljesen újragondolt fogásokról, mint például a feketekagyló, a marhanyelv vagy éppen a báránykolbász. Melléjük tökéletesen csúsznak közkedvelt limonádéink, de akár borválasztékunk könnyebb darabjai is.

Most ráadásul speciális, újranyitás utáni akciók  is várnak! Fedezd fel Te is pároddal a páratlan Hoppá! élményt!

Hoppá! Bistro

1061 Budapest, Andrássy út 34.

Nyitva: minden nap 11.30-23.00

www.hoppabistro.hu

https://www.facebook.com/hoppabistro/

https://www.instagram.com/hoppabistro/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top