nlc.hu
Gasztro

Remma's Bistro

Leteszteltük a Remma’s Bistro kínálatát

Magyaros fogásokkal találkoztunk, amik ismerősek, komfortosak, de bennük van az a csavar, ami miatt érdemes újra és újra meglátogatni a bisztrót és az étlap aktuális újdonságait sorra kóstolni.

A bisztróról

A Remma’s Bistro stábja kis létszámú és állandó, ezzel megalapozott a kiegyensúlyozott és fenntartható működés, ha ide jársz, biztos lehetsz benne, hogy legközelebb is ugyanazzal találkozol, mind az ételek, mind a kiszolgálás esetében. Az étlap szűk, néhány modern magyaros fogással, ezzel segíti a gyors ételválasztást. Nem a túlzásra törekszik, semmi torzítás, bármit választasz az aktuális kínálatból mindent fel fogsz ismerni, ami szerviz során az asztalon eléd kerül.

A pont megfelelő méretű helyiséget főként kétszemélyes asztalokkal rendezték be, vagány színű, kényelmes és elegáns székekkel. Randevúhelyszínnek is kiváló. Szombatonként élőzenét is hallgathattok. Ha többen mennétek, foglaljatok és jelezzétek a létszámot.  Az ételeknél törekszenek a magyar alapanyagok használatára, mindent, amit lehet közvetlenül belföldről szereznek be.

A bisztró figyel arra, hogy minőségi, magyar alapanyagokkal dolgozzon és bizonyos fogások alkotóelemeit maga készíti el a ház konyhájában: ilyen a mangalicaszalonna, amit helyben érlelnek és a bisztrótál részeként te is megkóstolhatod. És szintén házi készítésű a kimchi, amit az étlapon lévő egy másik fogáshoz kóstolhatsz meg.

Gasztroélmény

Egyszerre figyelnek oda két nagyon fontos dologra: a fogásokon érezhető, hogy hangsúly van a minőségen, az ételeket nagy műgonddal készítik el. A hellyel kapcsolatban pedig arra, hogy minden a lehető legtermészetesebb legyen, a kínálat friss és természetes, az ott töltött idő fesztelen és kellemes. Cél, hogy elérjék, otthon érezd magad, míg ott vagy, annak minden kényelmével, figyelmet fordítanak a kéréseidre, miközben kiszolgálnak.

Sült Szent Jakab sajt

Ha délután vagy este beülnél valahova, de vacsorázásra még nem gondolsz, akkor nézd meg a Remma’s Bistro újítását, a snack ajánlatot:

A sült Szent Jakab sajt, ami egy magyar, markáns ízű, érlelt, camembert jellegű sajt. Adagja egy személynek főétel is lehet, viszont, ha ketten rendelitek, akkor inkább előételnek tekintsd. A mellé kínált kiegészítőkkel magad vegyítheted az ízeket, csak rajtad múlik, mivel kóstolod meg az olvadt sajtot. A tálon találsz még húsokat: helyben érlelt magas minőségű mangalicaszalonnát, sonkát és kolbászt. Mellé kenyeret és salátát kínálnak.

sült Szent Jakab sajt Fotó: Remma's Bistro

Sült Szent Jakab sajt Fotó: Remma’s Bistro

Ebédmenü

Ha délben a környéken jársz, vagy az irodán kívül ebédelnél, akkor ebédmenüt is ajánlanak elérhető áron. Nincs dilemmázni való azon sem, hogy mennyit ennél: választhatsz az egy-, kettő- vagy háromfogásos verzió közül, aminek az ára nem haladja meg a 2790 Ft-ot.

A bisztró heti öt napot tart nyitva (keddtől-szombatig) este 22:00-ig a Rumbach Sebestyén utca 7-ben. A nyolcfős csapat látja el a munkát, ez a létszám oszlik meg a konyha és pálya között. A bisztró folyamatos étlapváltásokkal működik, mindig aktualizálva a kínálatot.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top