nlc.hu
Szabadidő

Karácsonyi időjárás

Akár az ég is döröghet szenteste – frissítve

Ez 2020, tehát igazából nem kell rajta csodálkozni...

Fehér idén sem lesz a karácsony, esős viszont annál inkább. December 24-én reggel 3-9 fokra számíthatunk, míg délután akár 15 fok is lehet. Délelőtt észak-északkeleten, délutántól délebbre is elered az eső, a Dunántúlon pedig még az ég is megdörrenhet – írja az Időkép

December 25-ére aztán ideér a hidegfront. A reggeli órákban még többfelé várható eső, ám a nap folyamán már eláll. A szél északnyugatira fordul, a Dunántúlon viharossá is fokozódhat. 3 és 8 fok közötti maximumok várhatók.

Karácsonyi fények a budai vár lábánál

Karácsonyi fények a budai vár lábánál (Fotó: Getty Images)

December 26-án fagyokkal indul majd a reggel, de napközben sem várható több 5 foknál. Csapadék már nem lesz, a nap is kisüt, viszont szeles lesz az idő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint karácsony után, december 27-én néhol lehet kisebb hószállingózás, havazás. Jövő héten ismét melegszik az idő: újra 10 fok feletti maximumok várhatók és megszűnnek a hajnali fagyok is.

Idén ilyen a december

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top