nlc.hu
Szabadidő

Kiderült, hol folytatja Németh Ádám, a TV2 Csoport kreatív producere

Kiderült, hol folytatja Németh Ádám, a TV2 Csoport kreatív producere

2007-2014 között Németh Ádám a TV2 Csoport fontos műsorkészítője volt, 2014 óta pedig a tévétársaság belsős kreatív producere lett.
németh ádám

Többek között olyan produkciókért felelt, mint A Nagy Duett, a Kismenők, a különböző Sztárban sztár-változatok, a Csak show és más semmi, vagy épp a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada. Az elmúlt években már senior kreatív producer pozícióban dolgozott, majd januárban a SorozatWiki elsőként írta meg, hogy 14 év után távozik a TV2 Csoporttól. Egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy a szakember hol folytatja.

A SorozatWiki információi szerint Németh Ádám lett a Show & Game kreatív igazgatója.

A műsorgyártó több évtizede a televíziós piacon van és több mint 110 produkciót készített már. Az évek során olyan produkciókat készítettek, mint a Dunán látható Virtuózok és annak nemzetközi V4+ változata, valamint a Honfoglaló, vagy a Dal első négy évada. Ezen kívül a TV2-n bemutatott Az ének iskolája, a Fuss család, fuss!, vagy épp az immár 9. évaddal a VIASAT3-on éppen képernyőre kerülő Észbontók.

„Nagyon megtisztelő és örömteli volt a felkérés. Az elmúlt években több alkalommal is dolgoztunk együtt. Az eddigi legsikeresebb gyerek tehetséggondozó műsort, Az ének iskoláját is szoros együttműködésben, közösen készítettük. A Show & Game Magyarország egyik legrégebbi televízió műsorokat gyártó produkciós cége, amely hosszú évek óta változatlan tulajdonosi formában működik. Büszkeséggel tölt el egy ilyen múltú vállalathoz csatlakozni. A rám bízott feladatok pedig nagyon egybecsengtek a váltásomkor megfogalmazott elképzeléseimmel” – mondta Németh Ádám a SorozatWikinek.

(SorozatWiki)

Fotó: YouTube

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top